Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνεχίζονται οι περιοδείες της Δημοτικής Αρχής για την κινητοποίηση της Παρασκευής

Πάτρα: Συνεχίζονται οι περιοδείες της Δη...

Επίσκεψη στην ΔΕΥΑΠ και στην λαϊκή αγορά της Αγίας Βαρβάρας περιελάμβανε το πρόγραμμα του πρωινού της Πέμπτης

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του λαού της Πάτρας για την μεγάλη κινητοποίηση – πορεία της Παρασκευής 9 Δεκέμβρη, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις περιοδείες και τις εξορμήσεις. Το πρωί της Πέμπτης 8 Δεκέμβρη ο Δήμαρχος με εκπροσώπους από το Δημοτικό Συμβούλιο, επισκέφτηκε την ΔΕΥΑΠ και την λαϊκή αγορά της Αγίας Βαρβάρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Έτσι το πρόγραμμα, για σήμερα και αύριο διαμορφώνεται ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

-Στις 4.30 μ.μ. θα περιοδεύσουν στο ΠΕΑΚ και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

-Στις 7 π.μ. ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Πελεκούδας θα επισκεφθούν τους εργαζόμενους στον Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.

-Στις 8 π.μ. θα επισκεφθούν το Καρναβαλικό Συνεργείο, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πάτρας - Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος.

-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στην λαϊκή αγορά των Προσφυγικών, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος και διαμερισματικοί σύμβουλοι του Κεντρικού Διαμερίσματος.

-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στις Υπηρεσίες του Δήμου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μελάς και Διονύσης Πλέσσας.»

«ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

Χθες, Τετάρτη 7 Δεκέμβρη, νωρίς το πρωί, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, περιόδευσαν στην ΔΕΥΑΠ και συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους και με τους σπουδαστές μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Πελετίδης και η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μετέβησαν στην λαϊκή αγορά της Αγίας Βαρβάρας, ενώ οι Πρόεδροι του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πάτρας - Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος, περιόδευσαν στον Πολιτιστικό Οργανισμό και στο Καρναβάλι, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΚΟΔΕΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης και Ελένη Μπιρλή, περιόδευσαν στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου (ΚΟΔΗΠ).

Νωρίς το μεσημέρι ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Ανδρέας Τερζής, περιόδευσαν στο ΔΗΠΕΘΕ και συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους, καθώς και με τους μαθητές της Δραματικής Σχολής, ενώ το απόγευμα, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς, περιόδευσαν στα Ζαρουχλέικα.

Επίσης το μεσημέρι, οι Αντιδήμαρχοι Διονύσης Πλέσσας και Παναγιώτης Μελάς, πραγματοποίησαν περιοδεία στο κέντρο της πόλης και τα καταστήματα.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν περιοδείες σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα από δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, με επικεφαλής Αντιδημάρχους.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Εξορμήσεις και περιοδείες της Δημοτικής Αρχής για την κινητοποίηση της Παρασκευής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις