Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ και ΦΩΤΟ από την περιπέτεια φαντασίας "Η Άφιξη" με την Έιμι Άνταμς

 ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ και ΦΩΤΟ από την περιπ...

Από Πέμπτη 8/12 στην Πάτρα

H ταινία “Η Άφιξη – Arrival” θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους αυτή την Πέμπτη 8/1/2016 και στην Πάτρα θα την δούμε την ίδια μέρα στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε. Το φιλμ διανέμει η εταιρεία Σπέντζος Φιλμ.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που ήδη προβάλλεται στις ΗΠΑ έχοντας λάβει πολύ καλές κριτικές που το φέρνουν εκ των φαβορί στα ερχόμενα Όσκαρ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 116 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve (SICARIO, PRISONERS).

Σενάριο:

Eric Heisserer (LIGHTS OUT, FINAL DESTINATION 5, A NIGHTMARE ON ELM STREET).

Η ταινία βασίζεται  στο διήγημα «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ» του Ted Chiang, που περιλαμβάνεται στη συλλογή διηγημάτων ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ και κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Κέδρος.

Εκτός της Amy Adams, παίζουν οι Jeremy Renner και Forest Whitaker.

Περίληψη :

Δώδεκα (12) μυστηριώδη διαστημόπλοια με εξωγήινους επιβάτες προσγειώνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας. Μία ομάδα ειδικών επιστημόνων  συνιστάται για να ερευνήσει το συμβάν. Ανάμεσά τους, η Λουίζ Μπανκς, μια γλωσσολόγος που καλείται να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους εξωγήινους ενώ ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος απειλείται με έναν  παγκόσμιο πόλεμο. Η Λουίζ θα πρέπει να πάρει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο την ζωή της αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Το φιλμ έχει φτάσει σε εισπράξεις στη Βόρειο Αμερική τα 73 εκατομμύρια δολάρια σε περίπου 1 μήνα προβολής, συν άλλα περίπου 40 εκατομμύρια από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture