Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ της κωμωδίας «Why Him – Γιατί Αυτόν;» που θα δούμε λίγο πριν της Πρωτοχρονιά στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ της κωμωδίας «Why Him –...

Σε διανομή της Odeon

Προπαραμονή των Χριστουγέννων βγαίνει στις Αμερικάνικες αίθουσες η κωμωδία με τους απολαυστικούς Τζέιμς Φράνκο και Μπράιαν Κράνστον «Why Him – Γιατί Αυτόν;», το τρέιλερ της οποίας ήδη παίζεται στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Η ταινία που δείχνει αρκετά αστεία από το τρέιλερ και με τολμηρό χιούμορ, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες (και στην Πάτρα) στις 29 Δεκεμβρίου 2016 σε διανομή της εταιρείας Odeon.

Κατά τη διάρκεια των γιορτών, ο Νεντ (Μπράιαν Κράνστον), ένας υπερπροστατευτικός αλλά τρυφερός πατέρας, και η οικογένειά του επισκέπτονται την κόρη του στο Στάνφορντ, όπου γνωρίζει τον μεγαλύτερό του εφιάλτη: τον καλοπροαίρετο αλλά απροσάρμοστο φίλο της, Λερντ (Τζέιμς Φράνκο). Μια αντιζηλία ξεκινάει, και συνάμα ο πανικός του Νεντ μεγαλώνει όταν συνειδητοποιεί πόσο χαμένος νιώθει στον πολυτελή κόσμο της τεχνολογίας, αλλά και όταν μαθαίνει ότι ο Λερντ σχεδιάζει να ζητήσει την κόρη του σε γάμο.

Mπορείτε να δείτε το υποτιτλισμένο στα ελληνικά, trailer της ταινίας.

Σε σκηνοθεσία του 46χρονου Νεουορκέζου δημιουργού Τζον Χάμπεργκ (I Love you Man, Along Came Polly) στην ταινία παίζουν ακόμα εκτός των Τζέιμς Φράνκο και Μπράιαν Κράνστον, οι Zoey Deutch, Megan Mullally, Griffin Gluck και Keegan-Michael Key.

Το φιλμ παρουσιάζει την αντιζηλία μεταξύ του πατέρα της νύφης και του επίδοξου γαμπρού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture