Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Πελετίδης: Όταν νοιώσουν την ανάσα μας, τότε θα έχουμε αποτελέσματα

Κ. Πελετίδης: Όταν νοιώσουν την ανάσα μα...
Βγενόπουλος Φάνης

Καθημερινές εξορμήσεις των στελεχών της δημοτικής Αρχής για την πορεία της Παρασκευής

«Όταν νοιώσουν την ανάσα μας, τότε θα έχουμε αποτελέσματα. Μόνον έτσι θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα». Αυτό το μήνυμα στέλνει ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, στις επαφές που έχει τις τελευταίες ημέρες με τους πολίτες, καλώντας τους στην πορεία διαμαρτυρία που διοργανώνει ο Δήμος, το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου με αφετηρία το Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Ο Κώστας Πελετίδης, μαζί με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, τους αντιδημάρχους και τα στελέχη της δημοτικής Αρχής, περιοδιεύει σε χώρους δουλειάς και στις γειτονιές της πόλης, ζητώντας από τους δημότες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Εξορμήσεις που θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Πατρινοί στην πορεία διαμαρτυρίας.

Για τη δημοτική Αρχή η επιτυχία της πορείας της Παρασκευής αποτελεί στοίχημα για τις διεκδικήσεις της πόλης από την κεντρική εξουσία και για το λόγο αυτό έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην οργανωτική προετοιμασία του εγχειρήματος.

Και αυτό διότι, όπως εξήγησε ο δήμαρχος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημαρχείο, «είναι άλλο να πηγαίνεις σε ένα υπουργείο να διεκδικήσεις με την πόλη στο πόδι».

Για το λόγο αυτό ο κ. Πελετίδης ζήτησε επανειλημμένως «να μην λείψει κανείς, τόσο από την κινητοποίηση της Πέμπτης (σ.σ. στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας), όσο και από την πορεία της Παρασκευής».

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με ενδιάμεσους σταθμούς το Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» και στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου (Γούναρη 76) και θα καταλήξει στο μόλο της Αγίου Νικολάου, γύρω στις 7 το απόγευμα. Εκεί θα διοργανωθεί μεγάλη συγκέντρωση, με ομιλητή τον Δήμαρχο και θα ολοκληρωθεί με μουσικοχορευτική παράσταση από το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων.

 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Εξορμήσεις και περιοδείες της Δημοτικής Αρχής για την κινητοποίηση της Παρασκευής

Στις 9 Δεκεμβρίου η πορεία από τον Δήμο Πατρέων- Δείτε την αφίσα

Πάτρα: Νέα πορεία ετοιμάζει ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

Πάτρα: Πάλι στους δρόμους στις 9 Δεκεμβρίου – Κάλεσμα Πελετίδη για την κινητοποίηση του Δήμου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις