Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μουσική εκδήλωση με τον συνθέτη του σάουντρακ του φιλμ «Η Ρόζα της Σμύρνης», Δημήτρη Παπαδημητρίου

Μουσική εκδήλωση με τον συνθέτη του σάου...

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:30 στο Café του Ιανού, στην Αθήνα

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ελληνικής ταινίας «Η Ρόζα της Σμύρνης» του Γιώργου Κορδέλλα στις 22 Δεκεμβρίου 2016, ο συνθέτης του soundtrack του φιλμ, Δημήτρης Παπαδημητρίου θα βρεθεί καλεσμένος της Τασούλας Επτακοίλη και των μουσικών συναντήσεών της αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Café του Ιανού, στην οδό Σταδίου όπου θα ακουστούν και τραγούδια της ταινίας.

Σε μια συζήτηση για την Τέχνη, τη ζωή και τον πολιτισμό, αλλά και προσωπικές εξομολογήσεις, η μουσική αυτή συνάντηση θα έχει και έντονο άρωμα Σμύρνης, αφού ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα μιλήσει για το πώς είναι να γράφεις για έναν άσβεστο έρωτα που ταξιδεύει από την Σμύρνη του 1922 στην Αθήνα του 1980, και που φτάνει ως τις μέρες μας, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας Feelgood.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Σύνοψη «Η Ρόζα της Σμύρνης»

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα. Aθήνα 1987: H Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη) ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

H ταινία αναμένεται από 22 Δεκεμβρίου και στους Πατρινούς κινηματογράφους.

*Στην κεντρική φωτ., η σπουδαία ηθοποιός Λήδα Πρωτοψάλτη που πρωταγωνιστεί στην ταινία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture