Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ CHRISTMAS GALA ΤΩΝ MARABOO, ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αγάπη, τραγούδι και πασαρέλα για την «Κιβωτό»

Δεν έλειψε κανείς: «Πανικός» -δίχως υπερβολή- στο gala Only Love by Loux το βράδυ της Κυριακής στο W του Ρίου. Κοσμοσυρροή απ’ άκρη σ’ άκρη της άπλετης φωταγωγημένης σάλας, με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από μικρά παιδιά και νεανικές παρέες μέχρι ώριμες κυρίες πάνω από 70 ετών. Το πολύπλευρο φιλανθρωπικό, γιορτινό κάλεσμα του πατρινού fashion brand Maraboo σε πιο… «δημοκρατική», οικογενειακή βερσιόν δελέασε πάνω από 700 άτομα και κράτησε ως τις 11 το βράδυ, χάρη στο εκρηκτικό live του γκρουπ «48 Ωρες». Πολλά λαμπερά γυναικεία πρόσωπα και γνωστοί πατρινοί κύριοι της πολιτικής και της διασκέδασης που «άλωσαν» την πασαρέλα, δέσποσαν πάντως στα πλούσια φωτογραφικά στιγμιότυπα και στις εντυπώσεις.

 

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε κοντά στις 7 μ.μ. με κλειστά φώτα, με το γιορτινό παιδικό σκετσάκι των μικρών Γεράσιμου Αρβανιτάκη και Νεφέλης Κιμωλιάτη και την επίκαιρη εμφάνιση της 50μελούς παιδικής χορωδίας της Πολυφωνικής. Οι οικοδέσποινες και δημιουργοί του Maraboo Αλεξία Παππά και Εφη Σιαίνη στη συνέχεια καλωσόρισαν τον κόσμο και αναφέρθηκαν στο στόχο ενίσχυσης της «Κιβωτού της Αγάπης» αλλά και στα σχεδόν 200 άτομα που εργάστηκαν για την υλοποίηση του μεγαλεπίβολου και απαιτητικού event. Μετά ακολούθησε το πολυαναμενόμενο show με τα νέα Only Love μπλουζάκια Maraboo, το οποίο χωρίστηκε σε τρία γκρουπ με μουσικά «διαλείμματα» από την εξαιρετική τραγουδίστρια Μαριάννα Βούλγαρη. Συγκεκριμένα τα «μοντέλα» της βραδιάς ήταν τελικά οι: Ιωάννα Φωτακοπούλου, Χρύσα Μαρλαφέκα, Ελενα Καρακίτσου, Αναστασία Ασκούνη, Ιφιγένεια Κούτσουβα, Θεοδώρα Μπαρλίγκα, Αντριάνα Αλεβίζου, Ελισάβετ Λυκούδη, Χρύσα Καραβιώτη, Ολγα ΠαπακανέλλουΕλένη Γκέκα, Αγγελική Ράκλα, Πέπη Παπαγιαννοπούλου, Ιάσονας ΦωτήλαςΓιώργος Κοτοπούλης, Λευτέρης Ανδριόπουλος, Πάρης Αθανασόπουλος, Φώτης Πάστρας, Δημήτρης Φούφουλας, Νίκος Μοσχοβάκης, Πάνος Πραπόπουλος, Χρήστος Χρυσανθόπουλος, Πάνος Ζήκος. Ολοι περπάτησαν χαμογελώντας και χαιρετώντας σε άμεση επαφή με τους θεατές, συνοδεύοντας παιδάκια που πετούσαν χρυσόσκονη, ενώ ηχούσε η καταπληκτική Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής σε διεύθυνση Γιώργου Μπουρδόπουλου.

Με τους εκατοντάδες φίλους των Maraboo να έχουν εξαπλωθεί σε ροτόντες, καναπεδάκια, πάσα και μπαρ και μέσα σε πολύ χαρούμενο κλίμα, το ντουέτο Παππά- Σιαίνη ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποδέχθηκε στη σκηνή τους «48 Ωρες» στις 8.30 μ.μ περίπου. Με frontman τον μοναδικό Βαγγέλη παρουσίασαν ένα δυνατό χορευτικό ρεπερτόριο ξένων κομματιών, που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Αλλωστε είχε προβλεφθεί και μια ακόμα λεπτομέρεια: μικρή «dance arena» μπροστά στο stage…

 

*Σας διαλέξαμε φωτογραφίες και υπενθυμίζουμε τους χορηγούς: Loux, Casino Rio, Μπίκος, ΜinoanLines, Harris the Events, Σεμέλη, Caravel, Digiland, Κoralia Hair & Beauty, xantres.gr, Ellis Roses,Fortosis,Aντζελα Πούλη-Lancome,Moma Store, Keep Fred.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View