Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εξορμήσεις και περιοδείες της Δημοτικής Αρχής για την κινητοποίηση της Παρασκευής

Πάτρα: Εξορμήσεις και περιοδείες της Δημ...

Δείτε το Πρόγραμμα

O Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μαζί με τον Πρόεδρο Δημήτρη Αναγνωστόπουλο και διαμερισματικούς συμβούλους του Ανατολικού Διαμερίσματος, περιόδευσαν στην λαϊκή αγορά της Αγίας Παρασκευής.

Επίσης, στα καταστήματα του κέντρου της Πάτρας περιόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς, με διαμερισματικούς συμβούλους.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοτών της Πάτρας για την μεγάλη κινητοποίηση – πορεία της Παρασκευής 9 Δεκέμβρη, η Δημοτική Αρχή πραγματοποιεί περιοδείες και εξορμήσεις.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

-Στις 4.30 μ.μ. θα περιοδεύσουν στο Νότιο Πάρκο και στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, και ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Μελάς.

-Στις 10 μ.μ. ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Μελάς, θα επισκεφθούν τους εργαζόμενους, στο γκαράζ του Δήμου.

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

-Στις 7.30 π.μ. ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, θα περιοδεύσουν στην ΔΕΥΑΠ και θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους. Στις 9.30 π.μ. θα συναντηθούν με τους σπουδαστές μαθητείας του ΟΑΕΔ.

-Στις 10.30 π.μ., ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, θα μεταβούν στην λαϊκή αγορά της Αγίας Βαρβάρας.

-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στον Πολιτιστικό Οργανισμό και στο Καρναβάλι, οι Πρόεδροι του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πάτρας - Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος.

-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου (ΚΟΔΗΠ), ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΚΟΔΕΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης και Ελένη Μπιρλή.

-Στις 12.30 μ.μ. ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Ανδρέας Τερζής, θα περιοδεύσουν στο ΔΗΠΕΘΕ και θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους, ενώ στη συνέχεια θα έχουν συνάντηση με τους μαθητές της Δραματικής Σχολής.

-Στις 5.30 το απόγευμα, θα περιοδεύσουν στα Ζαρουχλέικα ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς.

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

-Στις 4.30 μ.μ. θα περιοδεύσουν στο ΠΕΑΚ και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

-Στις 7 π.μ. ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Πελεκούδας θα επισκεφθούν τους εργαζόμενους στον Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.

-Στις 8 π.μ. θα επισκεφθούν το Καρναβαλικό Συνεργείο, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πάτρας - Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος.

-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στην λαϊκή αγορά των Προσφυγικών, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος και διαμερισματικοί σύμβουλοι του Κεντρικού Διαμερίσματος.

-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στις Υπηρεσίες του Δήμου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μελάς και Διονύσης Πλέσσας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις