Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αυτά είναι τα διακοσμητικά που θα μπουν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου – Μεγάλη γιορτή το βράδυ του Σαββάτου για τη φωταγώγηση του δέντρου

Πάτρα: Αυτά είναι τα διακοσμητικά που θα...
Βγενόπουλος Φάνης

Το δέντρο θα ανάψει ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

Στην τελική φάση βρίσκονται οι προετοιμασίες, για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που θα στηθεί φέτος στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Οι  άνθρωποι  του Δήμου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε όλα να είναι έτοιμα το βράδυ του Σαββάτου, όπου στις 7 το απόγευμα ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 15 μέτρων, σε μια γιορτινή εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.

Ήδη τα ξύλινα σπιτάκια είναι έτοιμα, που φέτος θα είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά, και η τοποθέτησή τους θα ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή των διακοσμητικών στοιχείων, από το Καρναβαλικό Εργαστήριο του Δήμου, υπό την επίβλεψη του Πέτρου Βρυώνη, που θα στολίσουν γιορτινά την πλατεία.

Μια πρώτη «γεύση» από τα στοιχεία μπορείτε να πάρετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, από το Καρναβαλικό Εργαστήριο.

Τα διακοσμητικά στοιχεία θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά οι Πατρινοί από την Πέμπτη, όταν και θα τοποθετηθούν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ωστόσο, «επτασφράγιστο» μυστικό αποτελεί η μορφή του Αη Βασίλη, που θα τοποθετηθεί σε ένα από τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια της πλατείας Γεωργίου. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η μορφή του θα θυμίζει πολιτικό πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην τοπική σκηνή.

Το μυαλό πολλών πήγε στον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, ωστόσο παράγοντες, υπηρεσιακοί και πολιτικοί, του Δήμου, ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν…

Όπως ήδη έχει γράψει το thebest.gr, στα σπιτάκια θα υπάρχει προσωπικό που θα διαβάζει παραμύθια στους μικρούς επισκέπτες.

Επίσης, θα λειτουργούν εργαστήρια ζαχαροπλαστικής που θα προσφέρουν γλυκίσματα στα παιδιά, κουκλοθέατρο, σαλτιμπάγκοι, μουσικά σχήματα, χορωδίες του Δήμου.

Το πρόγραμμα της γιορτής

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται και οι προετοιμασίες για την γιορτή που θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου, κατά την οποία ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στο γιορταστικό κλίμα θα αναλάβει να μας εισάγει ο Πατρινός τραγουδιστής Αβραάμ Κάρτης με το συγκρότημα του «Mad House», ενώ τραγούδια των Χριστουγέννων θα αποδώσει η Μπάντα του Δήμου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ξυλοπόδαρους, που θα αναλάβουν να σκορπίσουν το κέφι και τη χαρά των Χριστουγέννων, σε μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση της βραδιάς θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος του thebest.gr Κωνσταντίνα Τσίχλα.

Πρώτη ενημέρωση: 14.26

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις