Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: H Πυροσβεστική τίμησε τους εθελοντές πυροσβέστες-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: H Πυροσβεστική τίμησε τους εθελον...

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού η χθεσινή

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 ,  "Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη",   η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας πραγματοποίησε συνάντηση των  πιστοποιημένων Εθελοντικών Οργανώσεων που δραστηριοποιήθηκαν, υπό τον συντονισμό της,  κατά την αντιπυρική περίοδο 2016 στην περιοχή της Πάτρας .

Έγινε σύντομη αποτίμηση της αντιπυρικής περιόδου 2016 από το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας Πύραρχο Νικόλαο Ρουμελιώτη  , ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τους Εθελοντές Πυροσβέστες Πυρ/κού Σώματος όσο και του εκπροσώπους των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας  για την αμέριστη βοήθειά τους , τη συνεργασία και την προσφορά τους στην προστασία του φυσικού πλούτου και των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών , τονίστηκε η σημασία του εθελοντισμού και ανανεώθηκε η συνεργασία για την επόμενη περίοδο. Τέλος απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα στις εθελοντικές ομάδες για την ανιδιοτελή  προσφορά  και συμμετοχή τους σε δράσεις δασοεπιτήρησης - κατάσβεσης που πραγματοποιήθηκαν επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.


Από τις εθελοντικές οργανώσεις παραβρέθηκαν  εκπρόσωποι :του  Ε. Ε. Σ.  Σώμα Σαμαρειτών –Διασωστών -Ναυαγοσωστών  Πάτρας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, της εθελοντικής ομάδας «ο Άγιος Βασίλειος», του  Φιλοδασικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Σαραβαλίου Πατρών "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ", της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου, του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Πάτρας «Ωλενός»,  του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας, της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης Διάσωσης Ε.Ο.Π.Υ.Δ. και του Σώματος Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Νίκος Γυφτάκης , ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δ. Πατρέων Διονύσιος Πλέσσας  και ο Διοικητής 1ου Π.Σταθμού Πατρών Αντχος Γιάννης Πετρούτσος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις