Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα:Απίστευτο τροχαίο!Μπήκε σε υπό κατασκευή τμήμα της Ολυμπίας Οδού με το ΙΧ και έπεσε στο γκρεμό!Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ρίου

Αχαϊα:Απίστευτο τροχαίο!Μπήκε σε υπό κατ...

Χθες το απόγευμα στην Ακράτα

Πρώτη ενημέρωση 10.20 πμ

Δεν είδε τη σήμανση για τα έργα που εκτελούνται για τον αυτοκινητόδρομο της Κορίνθου Πατρών, μπηκε στο υπό  κατασκευή τμήμα και έπεσε στο γκρεμό!

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο 151ο χλμ στο ύψος της Ακράτας όταν ο 60χρονος από την Αθήνα, οδηγός ενός αυτοκινήτου, έκανε λάθος και μπαίνοντας στο υπό  κατασκευή τμήμα του δρόμου έπεσε με το αυτοκίνητό του στο γκρεμό.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου διακομίστηκε μετά την επιχείρηση ανάσυρσής του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες το απόγευμα στην 151,500 χιλιομετρική θέση, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών,  κατά το οποίο αυτοκίνητο οδηγούμενο από 60χρονο ημεδαπό, κατά την έξοδό του από τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητοδρόμων Ακράτας, δεν εισήλθε στο υπό κυκλοφορία τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών (ρεύμα προς Αθήνα), αλλά στο υπό κατασκευή τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού, με αποτέλεσμα αφού διανύσει απόσταση περίπου (1.500) μέτρων, να ανατραπεί σε γκρεμό. Ο 60χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις