Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγγελος Τσιγκρής: «Η Αιγιάλεια έχασε μοναδική ευκαιρία να γίνει βιώσιμο το ΤΕΙ της. Κρίμα...»

Άγγελος Τσιγκρής: «Η Αιγιάλεια έχασε μον...

Δήλωση του Αχαιού δικηγόρου και καθηγητή Εγκληματολογίας

Με αφορμή την αδυναμία αποτελεσματικής διεκδίκησης των τοπικών  παραγόντων για ενίσχυση και επέκταση του ΤΕΙ Αιγίου, ο Αχαιός δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολγίας Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
«Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αιγίου, συγκαταλέγεται πλέον στα πρώτα πανελλαδικά, αφού κατατάχτηκε στην πρώτη θέση στη Δυτική Ελλάδα, όσον αφορά το ύψος της βάσης εισαγωγής. 
Να σημειωθεί ότι στο σύνολο των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας -με κριτήριο τις βάσεις εισαγωγής των φοιτητών- το ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Αιγίου κατατάχθηκε φέτος στην 96η θέση, επί συνόλου περίπου 270 πανεπιστημίων και ανώτερων τεχνολογικών ιδρυμάτων, αφήνοντας πίσω του δεκάδες πανεπιστημιακές σχολές. 
Μέσα σε αυτό το κλίμα επιβράβευσης του Τεχνολογικύ Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αιγιάλειας, θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητη η απρόσκοπτη επαναλειτουργία του τμήματος Οπτικής - Οπτομετρίας, αλλά και η ταυτόχρονη επέκτασή του με την εγκατάσταση και νέων τμημάτων. 
Το ΤΕΙ Αιγίου αποτελεί τον πνευματικό και οικονομικό πνεύμονα της Αιγιάλειας, παρά τη διαχρονική ανικανότητα κάποιων να διεκδικήσουν αποτελεσματικά το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για επέκταση και ενίσχυση του εκπαιδευτικού ιδρύματος. 
Η Αιγιάλεια βαρέθηκε τα μεγάλα λόγια και δεν θα επιτρέψει τη συρρίκνωση και την υποβάθμιση του μοναδικού πνευματικού πνεύμονα της περιοχής. 
Μαζί με τις υγειής δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, θα αγωνιστούμε για την ανάπτυξη και την επέκτασή του ΤΕΙ Αιγίου.με ειδικότητες και γνωστικά αντικείμενα που θα συνδυάζονται με τον αγροτικό χαρακτήρα της περιοχής...»._
____________________Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις