Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το ελληνικό κωμικό φιλμ «The Bachelor» έκανε ξεκίνημα με 24.000 θεατές πανελλαδικά

Το ελληνικό κωμικό φιλμ «The Bachelor» έ...

Η κωμωδία που δεν πήρε καλές κριτικές, προβάλλεται και στην Πάτρα

Καλά τα πήγε η ελληνική κωμωδία «The Bachelor» που διαφημίστηκε ως το εγχώριο «The Hangover» παρά τις μέτριες κριτικές.

Το φιλμ σε σκηνοθεσία του Αντώνη Σωτηρόπουλου με τον Γιάννη Ζουγανέλη στο ρόλο ενός ατζαμή γιατρού, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Κατερίνα Γερονικολού, τον Αποστόλη Τότσικα, τον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Νίκο Βουρλιώτη, σύμφωνα με στοιχεία από το flix.gr, προσέλκυσε σε 60 αίθουσες πανελλαδικά κοντά στα 24.000 εισιτήρια αποδεικνύοντας ότι η ελληνική κωμωδία όταν συνοδεύεται από καλό καστ – μαγνήτη μπορεί να τραβήξει το κοινό.

Το φιλμ έχει βγει σε διανομή της Village Films και παίζεται και στην Πάτρα στα Στερ σίνεμας όπου επίσης τα πήγε ικανοποιητικά καλά από πλευράς προσέλευσης θεατών.

Σύμφωνα με το στόρι, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του πατέρα της, η κόρη ενός διάσημου καρδιοχειρουργού είναι έτοιμη να παντρευτεί τον νεαρό νεκροθάφτη με τον οποίο είναι ερωτευμένη. Έχοντάς του απόλυτη εμπιστοσύνη, του κανονίζει ένα bachelor party με τους τρεις παιδικούς του φίλους που είχε καιρό να συναντήσει.

Στην κριτική του το περιοδικό Αθηνόραμα, έκανε λόγο για τηλεοπτικές ευκολίες και γυμνασιακό χιούμορ σε μια κωμωδία-αποθέωση της προχειρότητας και της κακογουστιάς, που φιλοδοξεί να γίνει το ελληνικό «The Hangover».

*Το "The Bachelor" ήρθε 2ο στο box office, το τετραήμερο 1-4 Δεκεμβρίου 2016, πίσω από το "Σύμμαχοι - Allied" (διανομή από την UIP) με τον Μπραντ Πιτ που έκανε 26.205 εισιτήρια και έχει φτάσει σε 2 εβδομάδες τα 83.300.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture