Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μαρινέλλα και ο Πατρινός καλλιτέχνης Τάκης Ζαχαράτος σε ένα μουσικό υπερθέαμα στο Παλλάς

Η Μαρινέλλα και ο Πατρινός καλλιτέχνης Τ...

Κάνουν πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου 2016

Την έχει μιμηθεί πολλές φορές. Αυτήν τη φορά, όμως, τη συναντά ζωντανά στο θεατρικό σανίδι. Μία μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα μοιράζεται τη σκηνή του Παλλάς με τον μετρ των μιμήσεων Τάκη Ζαχαράτο.

Αυτό είναι το λαμπερό πρωταγωνιστικό ντουέτο στη νέα παραγωγή των Αθηναϊκών Θεάτρων, με τίτλο «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς», που θα δούμε από τις 31 Δεκεμβρίου 2016 (και για είκοσι μόνο παραστάσεις) στη σκηνή της Βουκουρεστίου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή.

«Θα έχει τη χάρη ενός χειμωνιάτικου αναψυκτηρίου χωρίς να είναι λαϊκίστικο. Ένα μουσικό υπερθέαμα που θα μας θυμίσει καταστάσεις και πρόσωπα και θα συνομιλήσει πραγματικά με το κοινό» ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, δίνοντας το στίγμα της παράστασης που όπως είπε- επιχειρεί να «επανασυστήσει τραγούδια της μεγάλης ερμηνεύτριας αλλά και άλλων ερμηνευτών διατηρώντας την αλήθεια τους».

Η γνωριμία του με τη Μαρινέλλα μετρά χρόνια πίσω, καθώς η πρώτη τους συνεργασία ήταν το 1988. «Έχουμε μάθει να μεγαλώνουμε μαζί» παραδέχτηκε ο ίδιος, ενώ σχετικά με το πώς αισθάνεται που σκηνοθετεί μια τόσο σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού τραγουδιού είπε: «Δεν το σκέφτομαι. Κάνω πως δεν συμβαίνει σε μένα».

Από την πλευρά της η Μαρινέλλα δηλώνει ευτυχισμένη γι’ αυτήν τη μουσικοθεατρική συνάντηση. «Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δεν έχω ξαναδουλέψει αυτή τη μέρα. Είμαι πάντα σπίτι. Φέτος θα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί, θα διασκεδάσει, θα συγκινηθεί... Θα φάμε και θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Θα είναι σαν πανηγύρι..» ανέφερε η ίδια ενημερώνοντας, πως το βράδυ της Παραμονής, μετά το τέλος της παράστασης θ’ ακολουθήσει ρεβεγιόν στη Στοά του Citylink για τους θεατές.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Διαβάστε ακόμα:

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight