Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Ο Γιώργος Γιαννόπουλος Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας- Ο τρίτος από την περιοχή σε θέση «κλειδί»

Δυτική Ελλάδα: Ο Γιώργος Γιαννόπουλος Γ....

Αναλαμβάνει εντός της εβδομάδας

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να δημοσιευθεί στο Φύλλο της Κυβερνήσεως η απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού για την τοποθέτηση του μέχρι πρότινος διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας. Ο κ. Γιαννόπουλος ανέλαβε το 2015 τα «ηνία» της 6ης ΥΠΕ και από την ηγεσία του υπουργείου εκτιμήθηκε ότι παρουσίασε σημαντικό έργο στην προσπάθεια της ανασυγκρότησης του ΕΣΥ στη Δυτική Ελλάδα γι’ αυτό και ο αρμόδιος υπουργός τον αναβαθμίζει τοποθετώντας τον σε μια θέση «κλειδί» όπως είναι αυτή του Γ.Γ.

Η εκτίμησε που χαίρει ο κ. Γιαννόπουλος στην πολιτική ηγεσία φάνηκε και κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Ξανθού στην Πάτρα καθ’ όλη τη διάρκεια της οποίας ο υπουργός τον είχε δίπλα του, ζητούσε την γνώμη μου και συζητούσε μαζί του πιθανές λύσεις στα προβλήματα που του μετέφεραν οι φορείς με τους οποίους συναντήθηκε.

Ο ίδιος κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας με συνεργάτες του, σημειώνει ότι η σχέση και η επικοινωνία που αναπτύχθηκε με όλους τους εμπλεκόμενους με τον χώρο της δημόσιας υγείας στην περιοχή όσο βρισκόταν στην 6η ΥΠΕ θα συνεχιστεί, με στόχο την προώθηση και την αντιμετώπιση των ζητημάτων που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Παράλληλα χαρακτηρίζει εξαιρετικά απαιτητική τη νέα θέση που αναλαμβάνει θεωρώντας ότι η εμπειρία που αποκόμισε από την παρουσία του στην 6η ΥΠΕ θα του φανεί χρήσιμη στην εκτέλεση των νέων του καθηκόντων.

Μέχρι τον ορισμό του αντικαταστάτη του χρέη διοικητή θα εκτελεί ο υποδιοικητής Δημήτρης Κωστακιώτης.

Θυμίζουμε ότι μετά και την τοποθέτηση του κ. Γιαννόπουλος στη θέση του Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας οι εκπρόσωποι της Δυτικής Ελλάδας που αναλαμβάνουν σημαντικές θέσεις στον τομέα αυτό γίνονται τρεις. Έχουν προηγηθεί ο Τάκης Γεωργακόπουλος στη θέση του υποδιοικητή του ΕΟΠΥΥ και ο Κώστας Μάρκου σ’ εκείνη του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις