Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ CANTELENA ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12 ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟ...

Γιορτινό ρεπερτόριο με μαέστρο την Ελένη Παπαδοπούλου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η νέα χορωδία της Πάτρας, η Cantelena ετοιμάζεται να τα υποδεχτεί με μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μαγευτούμε και να μπούμε στο κλίμα της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου!

Η συναυλία προγραμματίζεται να γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00 το απόγευμα, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αχαΐας (στην Ρήγα Φεραίου 58).  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μελωδίες από γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όχι μόνο θα γεμίσουν την αίθουσα του Επιμελητηρίου. Απευθύνεται ανοικτή πρόσκληση στο κοινό της πόλης να έρθει να απολαύσει αυτή τη μαγική βραδιά.

Στη συναυλία λαμβάνουν μέρος τα τμήματα Junior Χορωδία, Παιδική Χορωδία και Χορωδία Νέων υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου-Αραβαντινού, ενώ στο πιάνο συνοδεύει η Μαρίνα Μυλωνά και στα κρουστά ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Χορηγοί της εκδήλωσης θα είναι το Εμπορικό Επιμελητήριο Αχαΐας, Ferry Center- Γ. Τελώνης, ΧΡ. Κ. Χριστόπουλος- τεχνική εταιρεία, BΑTH+TILES- Ηλίας Αραβαντινός, ‘’Παπαδόπουλος’’-Κοσμήματα, οπτικά-‘’Καμίσης’’, ‘’Κατριβέσης’’-τυπογραφία, ‘’Σταθόπουλος’’-ανακατασκευή μελανιών, ‘’Terra’’, ‘’Bara’’, ‘’Dyslexia Center’’, ‘’Ανθόπουλος’’-εργαστήρι φωτογραφίας, ‘’Τεντούρα Κάστρο’’-Τ.Π.Χάχαλης,  ‘’Choco Caramel’’, ‘’Talks Catering’’- Δημήτρης Φάκαλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture