Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CHRISTMAS FACTORY: ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ Η ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

CHRISTMAS FACTORY: ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΕΓΚΑΙΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πιστή στον Αι Βασίλη

Eγκαινιάστηκε επισήμως με γιορτινό πάρτι το περασμένο σαββατόβραδο το ονομαστό, φαντασμαγορικό «Christmas Factory» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, που φέρει τη δημιουργική και οργανωτική υπογραφή της πατρινής αρχιτεκτόνισσας Μαρίας Κατσιμπέρη. Με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου και πολλές επώνυμες παρουσίες (Aντζελα Γκερέκου, Σίσσυ Χριστίδου, Χριστίνα Κοντοβά, Τζόις Ευείδη κ.α.) σηματοδότησε την εκκίνηση της λειτουργίας του ως παραμυθένιος οικογενειακός προορισμός στην καρδιά της πρωτεύουσας για τέταρτη χρονιά και με σύνθημα «Πιο Χριστούγεννα από ποτέ!»

Το Cristmas Factory που παραπέμπει πληθωρικά στην ονειροχώρα του Αι Βασίλη είναι φέτος ανανεωμένο, με καινούριο ντεκόρ, πρωτότυπα εργαστήρια, αμέτρητες λιχουδιές και το κυριότερο με περισσότερα δωρεάν παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου.
Ενδεικτικά αναφέρουμε πως διαθέτει:


_Το «Μαγικό Δέντρο των Χριστουγέννων»: 15 μέτρα γεμάτα ξωτικά και δώρα σε κεντρικό σημείο. Στα φουντωτά κλαδιά φυτρώνουν ασταμάτητα εκατοντάδες δώρα καθημερινά.  Ο τροχός του δέντρου  προσφέρει μάλιστα σε όποιον δοκιμάσει την τύχη του και βγει νικητής ένα ταξίδι στην Eurodisneyland.

_Περιμετρικά από το δέντρο, υπάρχουν ξύλινα σπιτάκια της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς που φαντάζει ως πλατεία του χωριού του Άη Βασίλη με μεγαλύτερη ποικιλία σε καταστήματα για επίκαιρες αγορές και γεύσεις.
_Ο φημισμένος μάγος Σανκάρα χαρίζει τρία ανεπανάληπτα show με το εισιτήριο εισόδου, και γίνονται δωρεάν προβολές των πιο δημοφιλών  παιδικών ταινιών. 
_Τα παιδιά καλούνται να δείξουν τις δεξιότητές τους στην κατασκευή της αναμνηστικής κονκάρδας του TCF για να την πάρουν μαζί τους φεύγοντας, έχοντας παίξει αδιάκοπα στο Christmas extra fun κτίριο.



Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως το Christman Factory συνεργάζεται με την Φλόγα, το Χαμόγελο του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος για την ενίσχυσή τους. Επίσης έχουν προγραμματιστεί 150 παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκειά του. Λειτουργεί από 10 το πρωί ως 10 το βράδυ, με τιμή εισιτηρίου 5,5 ευρώ. Μπορείτε να το επισκεφθείτε καθημερινά ως τις 2/1.

*Η «δική μας» Μαρία Κατσιμπέρη είναι πάντα εκεί ως λαμπερή οικοδέσποινα καθώς το όλο project πραγματοποιείται από την ίδια, τον Αρη Στάθη και την εταιρεία εκδηλώσεων STARKID.
Παλιά Αρσακειάδα και Ψηλαλωνίτισσα, με πολύχρονη θητεία στην αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση, δουλεύει με μεγάλο πάθος για το Christmas Factory, καθώς πρωτοξεκίνησε βασισμένο στο όραμα και την αισθητική της, ώστε να εξελιχθεί η Αθήνα σε χριστουγεννιάτικο ευρωπαικό προορισμό. Από την πρώτη χρονιά η προσέλευση ήταν θεαματική και το ενδιαφέρον όλων των αθηναικών media ένθερμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View