Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα γούρια του Φωτεινού Αστεριού στέλνουν τον Άη Βασίλη σε δυο οικογένειες με ανήλικα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τα γούρια του Φωτεινού Αστεριού σ...

Αντιμετωπίζουν και προβλήματα επιβίωσης

Αγοράζοντας ένα χριστουγεννιάτικο γούρι που κοστίζει 15 ευρώ (μαζί με τα έξοδα αποστολής) από το "Φωτεινό Αστέρι" βοηθάτε να  πάει  ο  Άη Βασίλης γεμάτος δώρα σε μια οικογένεια στην Πάτρα με δυο κοριτσάκια 2 και 5 ετών, οι γονείς των οποίων μάχονται με τον καρκίνο. Το νεαρο ζευγάρι απο την Πάτρα ανεβαίνει ένα μεγάλο γολγοθά απότ η στιγμή που ο πατέρας διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες σε προχωρημένο στάδιο και λίγο αργότερα και η μητέρα της οικογένειας διαπιστώθηκε οτι επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ίδια νόσο.

Πάτρα:Το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής για οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά - Μάνα και πατέρας διαγνώστηκαν με καρκίνο...

Η ανάγκη για βοήθεια είναι υπέρεπείγουσα, σε όποια μορφή κι αν μπορεί να δωθεί. Είτε με χρηματική ενίσχυση είτε με τρόφιμα και ρουχισμό.

Το Φωτεινο Αστέρι διαθέτει επίσης χρήματα από την πώληση των χριστουγεννιάτικων γουριων και για ένα αγοράκι 5 ετών που πάσχει από καρκίνο. Ο πατέρας που φροντίζει τα δυο αγόρια  είναι άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα, μη έχοντας την δυνατότητα να προσφέρει τα προς το ζην, ενώ η μητέρα έχει φύγει από το σπίτι.

Όλα τα έσοδα από  τα  γούρια  είναι γι' αυτές  τις  οικογένειες.

Πληροφορίες στο email. [email protected]

Τηλ. 6981044800-2611122497

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις