Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λεωνίδας Βόκολος: «Ο δρόμος είναι ανηφορικός. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά»

Λεωνίδας Βόκολος: «Ο δρόμος είναι ανηφορ...

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου για την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα

Ο Παναιγιάλειος πέτυχε μια δύσκολη νίκη, κερδίζοντας στο δημοτικό στάδιο Αιγίου τον μέχρι πρότινος αήττητο Αγροτικό Αστέρα με 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους «μελανόλευκους» στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιηκ.

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Λεωνίδας Βόκολος, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, αλλά και στους 22 ποδοσφαιριστές για το θέαμα.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών. Δεν έγινε κάτι, συνεχίζουμε. Ο δρόμος είναι ανηφορικός. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είτε νικάμε, είτε χάνουμε πρέπει να το ξεχνάμε. Να δείχνουμε σοβαρότητα.

Τους είχα πει ότι αν η εμφάνιση είναι παρόμοια με τα προηγούμενα, θα έρθουν και οι βαθμοί. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή και την κάνει ακόμα καλύτερη, γιατί απέναντί μας είχαμε μία ομάδα με κεφαλαία.

Τον Αγροτικό Αστέρα τον έχω παρακολουθήσει αρκετά και δεν στηρίζεται σε έναν ή σε δύο παίκτες. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν.

Θεωρώ ότι και στα δύο ημίχρονα ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Προσπαθήσαμε και παλέψαμε μέχρι τέλους, πιστεύοντας στη νίκη που τελικά ήρθε.

Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε με τις συνθήκες αυτές. Η βοήθειά τους ήταν μεγάλη. Κερδίσαμε σε ψυχολογία, σε αυτοπεποίθηση, γιατί είμαστε μια νέα ομάδα.

Είναι η πρώτη μας νίκη, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, είναι σημαντικό για τα παιδιά. Όπως τους είπα στα αποδυτήρια, πρέπει να το ξεχάσουμε, γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και η αποστολή μας είναι δύσκολη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Σεφτέ στις νίκες για τον Παναιγιάλειο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports