Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Έσπερος ΑΟΠΑ κέρδισε τον Πορφύρα

Μπάσκετ: Ο Έσπερος ΑΟΠΑ κέρδισε τον Πορφύρα

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Βασιζόμενος στην πολύ καλή και δυνατή του άμυνα ο Έσπερος ΑΟΠΑ νίκησε 63-53 εκτός έδρας τον Πορφύρα. Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ από το ξεκίνημα ήταν μπροστά στο σκορ, προηγήθηκε στο ημίχρονο 38-29 και αντέδρασε σωστά όταν οι γηπεδούχοι στο 30.00 μείωσαν 47-43.

Στο τελευταίο 10λεπτο έσφιξε ακόμη περισσότερο την άμυνα του και με επί μέρους σκορ 16-10 έφτασε στη νίκη, με την οποία έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται μόνος στην κορυφή.

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Είμαστε ικανοποιημένοι από όλους τους παίκτες» δήλωσε ο Σπύρος Γκοργκόλης και συμπλήρωσε:

«Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο που είχαμε καταστρώσει για το παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα σε όλον τον αγώνα, ενώ μείναμε συγκεντρωμένοι όπως έπρεπε. Χαιρόμαστε για τη νίκη, αλλά δεν μένουμε σε αυτή συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Διαιτητές: Μαντήλας και Ζιώγας.

Τα 10λεπτα: 16-18, 13-20, 14-9, 10-16.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Σίμος 2, Παλτόγλου 2, Στεφανής 14, Παπαφωτίου, Βούλγαρης 18 (1), Πρέκας, Ιορδάνου 2, Καλαμάρας 8 (2), Μπαρμπαρής 5, Οικονόμου, Ντόκος 2.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Φραντζής 10 (3), Παπανικολόπουλος 1, Λαμπρόπουλος 10 (2), Ροκανάς 5 (1), Θανόπουλος 9 (2), Οικονομόπουλος 13, Πελεκούδας 1, Λυμπέρης 8, Αγγελόπουλος 6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Πρώτη απώλεια για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports