Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ενδονοσοκομειακή λοίμωξη στο νοσοκομείο Ζακύνθου φέρεται να ευθύνεται για το θάνατο μητέρας 2 παιδιών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ

Πάτρα: Ενδονοσοκομειακή λοίμωξη στο νοσο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Αύριο κλιμάκιο σε ΠΓΝΠ και Ζάκυνθο

Μία γυναίκα 41 ετών από τη Ζάκυνθο, η Ελένη Αρβανιτάκη, η οποία πριν λίγες μέρες έκανε ένα χειρουργείο ρουτίνας για να βγάλει λάμα από το πόδι της, προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη στο νοσοκομείο του νησιού. Μεταφέρθηξε εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ ωστόσο δεν άντεξε. Εχασε τη ζωή της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου είχε μεταφερθεί καθώς ξαφνικά το πόδι της πρήστηκε και άρχισε η δυσλειτουργία συκωτιού και νεφρών. Η 41χρονη είχε δυο ανήλικα παιδιά.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για τις συνθήκες υγεινής στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Ζακύνθο κι όπως αναφέρει το Stigma 97,6 ανεστάλησαν τα χειρουργεία και την Παρασκευή έγινε έλεγχος για ύπαρξη μικροβίων που ενδεχομένως προκαλούν λοιμώξεις στο χώρο του χειρουργείου, τα υλικά, τις γάζες κ.λ.π. Ολοι οι έλεγχοι ωστόσο βγήκαν αρνητικοί.

Ενημερώθηκε το υπουργείο Υγείας και το κέντρο λοιμώξεων και αύριο Δευτέρα αναμένεται κλιμάκιο από την Αθήνα στα νοσοκομεία Ζακύνθου και Ρίου για να διερευνηθούντα τα αίτια, αν δηλαδή το πρόβλημα οφείλεται στα φάρμακα, στα αέρια του χειρουργείου ή σε άλλη αιτία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις