Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το μήνυμα του περιφερειακού συμβούλου Γεράσιμου Φεσσιάν για την ημέρα των ΑμεΑ

Το μήνυμα του περιφερειακού συμβούλου Γε...

Το ανάρτησε στο Facebook

"Η 3η Δεκέμβρη έχει καθιερωθεί ως Εθνική ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία. Δεν συνηθίζω να λέω ότι είναι μέρα εορτασμού. Ίσως σε κάποια άλλη χώρα. Ας προβληματιστούμε κάνοντας αυτοκριτική, μια αναζήτηση τι κάνουμε λάθος ως κοινωνία. Αλλά και ως ΑμεΑ μιας και το κυνήγι που έχω «φάει» τα τελευταία χρόνια από την ομάδα που συνδικαλίζεται δεν έχει τελειωμό", εγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο περιφερειακός σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν. Αναρτώντας και μια φωτογραφία που δείχνει πολλά! Και συνέχισε..

"Αποκορύφωμα αυτή της συμπεριφοράς είναι ορισμένοι από αυτούς να με λοιδορούν στο στενό τους περιβάλλον, αλλά κάθε καλοκαιράκι κάνουν το μπανάκι τους με το Seatrac. Ας αναρωτηθούμε όλοι τι έχουμε προσφέρει και πως μπορούμε καλυτέρα να υπηρετήσουμε το εμείς.

Άλλωστε σε προσωπικό επίπεδο ποτέ δεν υπηρέτησα το εγώ. Mολονότι ποτέ δεν διοίκησα το Αναπηρικό Κίνημα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και γενικά, για να παίζω οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά και άλλα παιχνίδια με τον ανθρώπινο πόνο των άλλων, στο όνομα της «δήθεν» προσφοράς, αλλά για δικό μου όφελος. Think about it…"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις