Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Δυτική Ελλάδα στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήµων Ελλάδας

Η Δυτική Ελλάδα στο Συνέδριο της Κεντρικ...

Την Περιφερειακή Ένωση Δήµων Δυτικής Ελλάδας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γεώργιος Παπαναστασίου

Ολοκληρώθηκαν χθες ηµέρα Πέµπτη 1/12/2016 στην Θεσσαλονίκη οι εργασίες της πρώτης ηµέρας του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήµων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.). Εκ µέρους της Περιφερειακής Ένωσης Δήµων Δυτικής Ελλάδας, στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετέχει το σύνολο σχεδόν των µελών του Διοικητικού της Συµβουλίου µε επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, Δήµαρχο Αγρινίου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της πρώτης ηµέρας του Συνεδρίου, εκτός των χαιρετισµών των επίσηµων προσκεκληµένων, πραγµατοπιήθηκε η κεντρική οµιλία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών από τον αρµόδιο Υπουργό κ. Παν. Σκουρλέτη, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η κεντρική εισήγηση της Κ.Ε.Δ.Ε, από τον Πρόεδρό της κ. Γεώργιο Πατούλη.

Επίσης κατά την διάρκεια της πρώτης ηµέρας πραγµατοποιήθηκαν ουσιαστικές παρεµβάσεις από το σύνολο των επικεφαλής των πολιτικών κοµµάτων της χώρας, ενώ οι εργασίες του Συνεδρίου έκλεισαν µε µια ειδική τελετή για την συνεισφορά της Εκκλησίας της Ελλάδος στην κρίση που διέρχεται η χώρα µας και οι τοπικές κοινωνίες ιδιαίτερα.

Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται µε τις εισηγήσεις- παρεµβάσεις των Προέδρων των Π.Ε.Δ. της χώρας. Κατά την διάρκεια αυτής της ενότητας, αναµένεται και η εισήγηση του Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας κ. Γ. Παπαναστασίου, Δηµάρχου Αγρινίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις