Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Νέος σύλλογος σπουδαστών στο ΤΕΙ Πύργου

Ηλεία: Νέος σύλλογος σπουδαστών στο ΤΕΙ Πύργου

Ανεξάρτητη Κίνηση Συλλόγου Σπουδαστών Τμήματος ΔΟΕΠ&ΤΜ

Συντακτική συνέλευση, για την ίδρυση νέου Συλλόγου Σπουδαστών στο ΤΕΙ Πύργου πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην αιθουσα του αμφιθεάτρου. Όπως τονίστηκε, σκοπός του νέου σπουδαστικού φορέα είναι να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΙ.

Στην διάρκεια της διαδικασίας ακούστηκαν διάφορες απόψεις με βασικό συμπέρασμα ότι οι σπουδαστές του ΤΕΙ Πύργου αγωνιούν για το μέλλον τους, καθώς η σημερινή κατάσταση προοιωνίζει κι άλλα δεινά για την ελληνική κοινωνία  Επίσης, ζητούν αναβάθμιση των σπουδών τους, δεδομένου ότι τα προβλήματα που παρουσιάζει το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα του Πύργου, κατά την λειτουργία του, είναι πολλά.

Η έλλειψη διδακτικού προσωπικού και η ανεπάρκεια των εποπτικών μέσων και των εγκαταστάσεων των εργαστηρίων, διαμορφώνουν ένα πολύ αρνητικό κλίμα. Οι σπουδαστές  αγωνίζονται  για την επίλυση των προβλημάτων αυτών και άλλων που αντιμετωπίζουν, και η ίδρυση του  συλλόγου είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειάς τους. Επιδιώκουν ένα ΤΕΙ ζωντανό.

Κυψέλη πολιτισμού που συνεισφέρει στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου στον οποίο φιλοξενείται. Οι σπουδαστές δηλώνουν με κάθε ευκαιρία ότι ο Πύργος είναι φιλόξενη πόλη και τον θεωρούν δεύτερο σπίτι τους.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις