Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου το μεγάλο πάρκο αθλητικών δραστηριοτήτων στο Ριγανόκαμπο-Πώς θα σωθούν 150 στρέμματα που βγάζει στο σφυρί το ΤΑΙΠΕΔ

Πάτρα: Στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου τ...

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του thebest.gr

Πάρκο στο Ριγανόκαμπο σε περιοχή του δημοσίου σκοπεύει  να δημιουργήσει ο Δήμος της Πάτρας σε μια ύστατη προσπάθεια να «σώσει» από την πώληση το χώρο.Το ρεπορτάζ του thebest.gr από τις 14 Οκτωβρίου, επιβεβαιώθηκε  με την ανακοίνωση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Πατρέων για το 2017.

Πάτρα: Πάρκο στο Ριγανόκαμπο για να τον... "γλιτώσουν" από το Υπερταμείο; Οι σκέψεις της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία κέντρου αθλητικών δραστηριοτήτων

Κι αυτό γιατι στο τεχνικό προγραμμα της επόμενης χρονιάς περιλαμβάνεται η διεκδίκηση της απόδοσης στο Δήμο Πατρέων των 150 στρεμμάτων του παλιού σκουπιδότοπου στο Ριγανόκαμπο που κατέχει σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ (Υπερταμείο).

Στις σκέψεις του Δήμου είναι η δημιουργία πάρκου με μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα περιλαμβάνουν χώρους για πολλά αθλήματα, διαδρόμους ακόμη και ανοιχτό θέατρο.

Την πρόθεση του Δήμου για τη δημιουργία πάρκου αθλητικων δραστηριοτήτων στν περιοχή είχε εκφράσει ο ίδιος ο Δήμαρχος Πατρέων τον περασμένο Οκτώβριο στη διάρκεια γενικής συνέλευσης με τους κατοίκους στην περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις