Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

TETAΡΤΗ 7/12 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΜΙΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ - ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

TETAΡΤΗ 7/12 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΜΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ευαισθησία είναι γένους θηλυκού

Η συντονίστρια του πατρινού παραρτήματος του πανελλήνιου αθλητικού σωματείου γυναικών «Καλλιπάτειρα», συμπολίτισσα εκπαιδευτικός, σχολικός σύμβουλος και κοινωνική λειτουργός, Μαρία Μανουσάκη - Μαλλιώρη, μετά το επιτυχημένο «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» θα υποδεχθεί και πάλι τη λαμπερή πρέσβειρα της Ελλάδας στην Ευρώπη για τον αθλητισμό και πρόεδρο της «Καλλιπάτειρας» Κατερίνα Παναγοπούλου. Το ραντεβού της με τα μέλη και τις φίλες της «Καλλιπάτειρας» έχει δοθεί την προσεχή Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» και θα πραγματοποιηθεί σε γιορτινό κλίμα εν όψει Χριστουγέννων.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του ΤΕI Δυτικής Ελλάδος, θα διατεθούν στο Κλινικό Παρατηρητήριο για την διαγνωστική εκτίμηση και αντιμετώπιση των ψυχοεξαρτήσεων. Σύμφωνα με την κ. Μανουσάκη «στρέφουμε το βλέμμα στους νέους που μας έχουν ανάγκη, στηρίζοντας ένα σημαντικό ερευνητικό πρόγραμμα, όσοι βρεθούν στην εκδήλωση θα ενημερωθούν σχετικά. Αλλωστε, πάντα ενισχύουμε κάθε πρωτοποριακή δράση που υπηρετεί τις αξίες τις οποίες πρεσβεύουμε: του εθελοντισμού, του ευ αγωνίζεσθαι, της παραγωγικότητας, του πολιτισμού, μέσα από πνεύμα συλλογικότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης που δικαιώνει την ανθρώπινη υπόσταση μας. H πρόεδρό μας Κατερίνα Παναγοπούλου θα είναι πάλι δίπλα μας καθώς μας στηρίζει σε ότι υλοποιούμε  με αποδέκτες την τοπική μας κοινωνία».

 

Όπως μαθαίνουμε, ήδη έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα πολλές κυρίες της πόλης εξασφαλίζοντας εγκαίρως τις προσκλήσεις των 10 ευρώ και οι θέσεις στις ροτόντες είναι περιζήτητες. Προμηνύεται λοιπόν ένα ξεχωριστό κοσμικό συναπάντημα φιλανθρωπικού χαρακτήρα και κοινωνικής ευαισθησίας, με την ευγενική χορηγία του Coffee Island και του αρωματικού του καφέ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View