Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Θεαματική ισοπαλία στην Κέρκυρα-Η πρόκριση κρίνεται την τελευταία αγωνιστική

Κύπελλο: Θεαματική ισοπαλία στην Κέρκυρα...

Η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Λαμία

Η Κέρκυρα προηγήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία, βρέθηκε να χάνει με 2-1, αλλά τελικά έφτασε στην ισοφάριση (2-2) και εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση. Όλα θα κριθούν στην 3η αγωνιστική.

Λίγες μέρες μετά το «μεγάλο αποτέλεσμα» με τον Ολυμπιακό, η Κέρκυρα είναι κατάφατσα με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Η ισοπαλία με την Λαμία κάνει δύσκολη την αποστολή της πρόκρισης κι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική!

Σε ένα παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Λαμία έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κέρκυρα μετά το 2-2 στο νησί των Φαιάκων. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Επτανήσιους, που αναζητούν νίκη στην Καρδίτσα και να μην τελειώσει ισόπαλο το άλλο ματς!

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Ζαραδούκας (59' Επστάιν), Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Ανδρεόπουλος (46' Γεωργακόπουλος), Σιόντης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Τουράμ (67' Σπίνουλας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κοτσώνης (59' Βαλιός), Αναστασιάδης, Όμο, Καραγιάννης, Αυγενικού (56' Αυγενικού), Μπλάζιτς (67' Γιόνε Πίντο), Ντουρμισάι, Βάντερσον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Επιστροφή στις νίκες για την Λάρισα-Άνετη επικράτηση επί του Πανελευσινιακού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports