Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Επιστροφή στις νίκες για την Λάρισα-Άνετη επικράτηση επί του Πανελευσινιακού

Κύπελλο: Επιστροφή στις νίκες για την Λά...

Οι βυσσινί επικράτησαν με 2-1 της ομάδας από την Ελευσίνα, στο Αρένα

Η ΑΕΛ δεν αγχώθηκε μετά το γκολ του Αγγελούδη και απάντησε άμεσα με τον Αβραάμ, επικρατώντας 2-1 του Πανελευσινιακού. Έχασε μάλιστα ευκαιρίες για να πάρει μεγαλύτερη διαφορά!

Για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Πανελευσινιακό στο "AEL FC Arena", με αποκλειστικό στόχο τη νίκη μετά την εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου από τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι με τέρματα των Ντοντό και Αβραάμ κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, με τον Αγγελούδη να ισοφαρίζει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους, που είχαν τον γκολκίπερ Γκόμες σε πολύ καλή μέρα.

Η ΑΕΛ επικράτησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1, έχοντας σταθερά πάνω από 75% κατοχή μπάλας (τέλειωσε με 79% - 21% το ματς), 18 - 1 τελικές και 23 κερδισμένα κόρνερ.

Γκολ: 30' Ντοντό, 54' Αβραάμ / 51' Αγγελούδης

ΑΕΛ (Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Κόντορ, Σουλιώτης, Γκόλιας, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος (56' Χοτζάλι), Ουρτάδο, Ντοντό (56' Ναζλίδης), Αβραάμ (55' Κουτσιανικούλης), Καπός.

Πανελευσινιακός (Δημόπουλος): Γκόμες, Τσούπρος, Κορομηλάς, Γραικός, Καμπούρης, Κασνέτσι (68' Παλαιολόγος), Σιλιγαρδάκης, Δημόπουλος, Στόγιος (46' Μέξης), Ζέλιος, Αγγελούδης (72' Ναούμ).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Πρώτη νίκη για τον Παναιτωλικό μετά από 3 χρόνια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports