Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Επί τάπητος τα προβλήματα των Βιομηχανικών και Επιχειρηματικών Πάρκων

Επί τάπητος τα προβλήματα των Βιομηχανικ...

Συνάντηση στο αυτοδιαχειριζόμενο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Διευρυμένη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων Συνδέσμων Εγκατεστημένων ΒΙΠΕ, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 στο αυτοδιαχειριζόμενο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς - ΔΙΒΙΠΕΚ ΑΕ, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών – ΠΑΣΕΒΙΠΕ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΕΒΙΠΕ και του ΣΕΒΙΠΑ Πέτρος Μαντάς, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ Δημήτρης Λειβαδάρος, ο Διευθυντής του ΠΑΣΕΒΙΠΕ Ευθύμιος Χανιώτης, η Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Πάρκου Κιλκίς Ευαγγελία Μυλωνά, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Πετρίδης και ο Διευθυντής Διονύσιος Δημητριάδης, ο Πρόεδρος διαχείρισης του Βιομηχανικού Πάρκου Υδροβόρων Μονάδων της ΒΙΠΕ Σίνδου και Β΄Αντιπρόεδρος του ΠΑΣΕΒΙΠΕ Σάββας Τουαντζόγλου μαζί με τους επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ Σίνδου Στάθη Φωτιάδη και Γεώργιο Μάρκου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Ιωαννίνων και Ταμίας του ΠΑΣΕΒΙΠΕ Χρήστος Γιώτης μαζί με την εγκατεστημένη επιχειρηματία Κατερίνα Γκόζγου, και ο εγκατεστημένος επιχειρηματίας της ΒΙΠΕ Κομοτηνής Πάρης Γραβουνιώτης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Η διευρυμένη συνάντηση του ΠΑΣΕΒΙΠΕ στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς έγινε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Σύνδεσμος και είχε ως αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων μεταξύ των μελών του, για τα προβλήματα των Βιομηχανικών και Επιχειρηματικών Πάρκων.

Ακόμα, αποτέλεσε ευκαιρία για την αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου αυτοδιαχείρισης και του τρόπου λειτουργίας του Επιχειρηματικού Πάρκου Κιλκίς από τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις μέλη του.

Ο ΠΑΣΕΒΙΠΕ θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες και τις οργανωμένες συναντήσεις ανά τις ΒΙΠΕ όλης της χώρας, στην κατεύθυνση καταγραφής των επιμέρους και κοινών τους προβλημάτων με σκοπό την  προώθηση λύσεων προς τους αρμόδιους φορείς και την πολιτεία.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά