Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

KOΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΧΙΣΛΟΠ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

KOΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Β...

Μια συγκινητική βραδιά με άρωμα... Ελλάδας

Στην Πάτρα παρουσίασε το νέο της βίβλιο, με τίτλο «Οι Καρτ Ποστάλ», η Βικτόρια Χίσλοπ. Η παρουσίαση έγινε από το βιβλιοπωλείο «Discover Your Way» και τις εκδόσεις «Διόπτρα» στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» την περασμένη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Η αίθουσα εκδηλώσεων κατακλείστηκε από κόσμο που ήθελε να ακούσει και να δει από κοντά την συγγραφέα που αγάπησε την Ελλάδα και εμπνεύστηκε από αυτήν. Μάλιστα το κοινό της επεφύλασσε ιδιαίτερα θερμή υποδοχή και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα κατά την είσοδο της.

Ο δημοσιογράφος Μάνθος Ευαγγελίου συζήτησε με την συγγραφέα για το βιβλίο ενώ τις έκανε και ερωτήσεις. Η συζήτηση περιστράφηκε αρκετά γύρο από την Ελλάδα.

"Κάθε φορά που επιστρέφω στην Αγγλία, την επόμενη μέρα, αγοράζω ένα εισιτήριο για την Ελλάδα. Θέλω να υπάρχει στην τσάντα μου για να αισθάνομαι καλύτερα" δήλωσε ενώ αναφέρθηκε και στην έμπνευση που της χαρίζει η Ελλάδα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ολοκαύτωμα των Καλαβτρύτων καθώς η Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε για την επίσκεψη της εκεί, περιγράφοντας την συγκίνηση που ένιωσε στο λόφο που έχει γραφτεί με πέτρες η λέξη "Ειρήνη".

Στο τέλος της βραδιάς συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

*Οι φωτογραφίες είναι του Χρήστου Σταματόπουλου.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture