Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η "Πολυφωνική" στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Υετός" και στο ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η "Πολυφωνική" στην παρ...

Ο Οργανισμός της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ έλαβε μέρος με δίωρη Συνεδρία, με θέμα: "Αποτελεσματικότητα στον Πολιτισμό"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, Σάββατο και Κυριακή οι δύο εκδηλώσεις που ετοίμασε η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ. Η πρώτη αφορούσε στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Αθηνάς Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου (εκπαιδευτικού- Δ/ντριας Θεατρικού Εργαστηρίου "ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ"), με τίτλο: "Υετός", από τις εκδόσεις "Το Δόντι" και που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού "Τόλης Νομικός".

Για το βιβλίο μίλησαν η φιλόλογος Μαίρη Σιδηρά και η εκπαιδευτικός Μάχη Παπαζήση, ενώ οι φωτογραφίες του βιβλίου ήταν της Μαρίας Κοσσυφίδου..

Παρουσιάστηκαν επίσης, μελοποιημένα ποιήματα της Αθηνάς Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου, σε σύνθεση της Δήμητρας Πίτσου- Διαμαντοπούλου η οποία έπαιξε και πιάνο. Τραγούδησε η Χρύσα Πανταζοπούλου, ενώ έπαιξαν, βιολί η Λάουρα Λούκα και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον "Αστέρα" το ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2016, που οργανώνει κάθε χρόνο, η οικονομική εφημερίδα "Σύμβουλος Επιχειρήσεων". Ο Οργανισμός της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ έλαβε μέρος με δίωρη Συνεδρία, με θέμα: "Αποτελεσματικότητα στον Πολιτισμό".

Το σημαντικό όσον και επίκαιρο αυτό θέμα, ανέπτυξαν: ο καταξιωμένος καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Τερέζης, ο εκδότης και Διευθυντής της εφημερίδος ‘’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’, Θεόδωρος Λουλούδης και η δημοσιογράφος Κρίστυ Κουνινιώτη, ο λογοτέχνης- δημοσιογράφος, Σταύρος Ιντζεγιάννης, ο συνθέτης, Γιώργος Δίπλας και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, Γιάννης Κόττορος.

Η Συνεδρία που συντόνισε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Μο Σταύρος Σολωμός, έκλεισε με μουσικό αφιέρωμα σε συνθέσεις του συμπολίτη συνθέτη, Γιώργου Δίπλα στο πιάνο, τις οποίες ερμήνευσε εκπληκτικά, η επίσης συμπολίτισσα, Δώρα Πετρίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις