Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: «Αποτελεσματικότητα Παντού» στο 19ο Forum Ανάπτυξης

Πάτρα: «Αποτελεσματικότητα Παντού» στο 1...

Στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2016

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η οργάνωση του 19ου Forum Ανάπτυξης/Money Show Πάτρας, που θα πραγματοποιηθεί 12 & 13 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ». Με κεντρική θεματική ενότητα την «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ», το αναπτυξιακό πολυσυνέδριο – έκθεση φιλοδοξεί και φέτος να ανοίξει νέους δρόμους προοπτικής στη Δυτική Ελλάδα.

Έπειτα από την «Δικτύωση παντού» που ήταν και το κεντρικό θέμα της περυσινής διοργάνωσης, φέτος έρχεται η «Αποτελεσματικότητα παντού» ως  συνέπεια  λόγων και πράξεων σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Ιδιαίτερη συνεδριακή και εκθεσιακή θέση θα έχει και στις φετινές εκδηλώσεις η τοπική παραγωγική δραστηριότητα, της οποίας το μέλλον είναι άμεσα εξαρτημένο με τη εξωστρεφή δυναμική της, όσο και με την καινοτομία.

Η «Αποτελεσματικότητα παντού» στο φετινό πολυσυνέδριο θα αναζητηθεί και σε ένα πολιτικό περιβάλλον που έχει θέσει στο επίκεντρο των συζητήσεών του το μείζον θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης, που συνδυάζεται και με την ανάγκη για ένα περισσότερο αποκεντρωμένο και λειτουργικό Κράτος.

«Αποτελεσματικότητα παντού» θα αναζητηθεί:

• Στο πολιτικό πεδίο

• Στο χώρο της Αυτοδιοίκησης

• Στους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς

• Στην Εκπαίδευση

• Στους δραστηριοποιούμενους στην έρευνα και την καινοτομία με έμφαση στη νέα επιχειρηματικότητα και στις νεοφυείς (start up) επιχειρήσεις.

• Στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό

• Στο χώρο της εθελοντικής δράσης

• Στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας

• Σε κάθε άλλη έκφραση της κοινωνικής ζωής, που μέσα από τις δραστηριότητές της μπορεί να συνεισφέρει και στην αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου μας.

Στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου θα συνεχίσει τη λειτουργία του ο καταξιωμένος θεσμός του Ελεύθερου Βήματος του Forum Ανάπτυξης, που αξιοποιεί πλήρως τη σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο.

Το Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας διοργανώνεται από την οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», με τη συνδιοργάνωση και χορηγική υποστήριξη των σημαντικότερων θεσμικών φορέων και επιχειρήσεων του τόπου μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διήμερων συνεδριακών εκδηλώσεων θα λειτουργεί όπως πάντα το Εκθεσιακό τμήμα του Forum Ανάπτυξης, που θα αναπτυχθεί στο ισόγειο και στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ».

Η διαμόρφωση του τελικού προγράμματος βρίσκεται στο στάδιο της οριστικοποίησης και θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Πληροφορίες για την έως πορεία του Forum Ανάπτυξης και για τις εκδηλώσεις του φετινού πολυσυνεδρίου στο επίσημο site της διοργάνωσης www.forumanaptixis.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά