Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης»

Πάτρα: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ...

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Το προσωρινό (διορισθέν από το Πρωτοδικείο Πατρών) Διοικητικό Συμβούλιο, του Συλλόγου Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια Αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη του πρώτου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.Η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα γίνουν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/Τμήμα Δυτικής Ελλάδος,(Τριών Ναυάρχων αριθμ. 40) από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα (18.00-20.00).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. και οι αρχαιρεσίες θα γίνουν οπωσδήποτε την επόμενη Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 στην ίδια αίθουσα και τις ίδιες ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, δόκιμα, τακτικά, επίτιμα.

Δικαίωμα του «εκλέγειν» και του «εκλέγεσθαι» έχουν μόνο τα «τακτικά μέλη» του Συλλόγου και εφ΄ όσον είναι «ταμειακώς εν τάξει» μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2016.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση, να παρακολουθήσουν τις εργασίες και να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στις εργασίες της συνέλευσης ,με  τις ομιλίες, τις παρατηρήσεις, την κριτική, τις προτάσεις ,την εγγραφή νέων μελών  και  την οικονομική ενίσχυση, στο δυνάμωμα του Σωματείου.

Οι καιροί είναι δύσκολοι!

Η βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη !

*Ο Πρόεδρος Κωνστ. Τσιπινάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων θεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν ΟΛΑ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  της πόλης και της περιοχής μας, έντυπα και ηλεκτρονικά, για τη συνεχή τους  συμπαράσταση στο έργο μας  και τη συνεργασία με το Σύλλογό μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις