Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άγγελος Τσάμης: "Να μας στηρίξουν οι Πατρινοί φίλαθλοι"

 Άγγελος Τσάμης: "Να μας στηρίξουν ...

Στο παιχνίδι του Προμηθέα με τον Άρη

Δηλώσεις για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρη Θεσσαλονίκης («Τόφαλος», 17.00), αλλά και ταυτόχρονα κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους να δώσουν «παρών» στις κερκίδες, έκανε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο Διαδίκτυο ο Άγγελος Τσάμης. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του γκαρντ του Προμηθέα:

«Γεια χαρά σε όλους!

Το παιχνίδι στη Ρόδο ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δυστυχώς στο β΄ ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, όσο οφείλαμε να είμαστε.

Από την στιγμή, μάλιστα, που ο Κολοσσός πέρασε μπροστά στο σκορ, χάσαμε την ψυχραιμία μας και δεν καταφέραμε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης να ξαναμπούμε στο παιχνίδι.

Το β΄ ημίχρονο ήταν καθοριστικό, καθώς ηττηθήκαμε τόσο στην άμυνα, όσο και στα ριμπάουντ και γνωρίσαμε δίκαια την ήττα από μια ομάδα που ήθελε, όπως αποδείχθηκε, περισσότερο από εμάς το θετικό αποτέλεσμα.

Ελπίζω αυτό που συνέβη στη Ρόδο να είναι διδακτικό για όλους μας, γιατί στην πραγματικότητα θα πρέπει κόντρα σε έμπειρες ομάδες της Basket League να δείχνουμε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Συγκέντρωση και στον υψηλότερο δυνατό βαθμό, αλλά και σε όλη τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.

Το Σάββατο παίζουμε στο γήπεδό μας με αντίπαλο τον Αρη Θεσσαλονίκης, μια ομάδα με κόσμο, με μεγάλη ιστορία και με ξεχωριστή διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και, γιατί όχι, θα επιδιώξουμε να φτάσουμε ακόμη και στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να μας στηρίξει για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε να δούμε το «Τόφαλος» ακόμη πιο γεμάτο από ότι ήταν στο ντέρμπι με τη Δόξα Λευκάδας.

Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς. Είμαστε όλοι υγιείς και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας, βέβαια, εξ αρχής πόσο δύσκολο είναι το έργο μας.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για ένα όμορφο και μπασκετικό Σαββατιάτικο απόγευμα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας πήγε στο 49ο Δημοτικό σχολείο της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports