Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: 7χρονος μαθητής λιποθύμησε γιατί ήταν νηστικός

Αγρίνιο: 7χρονος μαθητής λιποθύμησε γιατ...

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε να φάει δύο μέρες

Την περασμένη εβδομάδα σε Δημοτικό Σχολείο του Αγρινίου, ένα 7χρονο αγοράκι, μαθητής της Β’ τάξης, δεν άντεξε σε ένα από τα διαλείμματα και λιποθύμησε! Κατέρρευσε γιατί πεινούσε.

Τη μέρα εκείνη, αλλά και την προηγούμενη, είχε πάει στο σχολείο του χωρίς να φάει και χωρίς οι γονείς του να έχουν τη δυνατότητα, να του δώσουν έστω 50 λεπτά για ένα κουλουράκι. Τα υπόλοιπα παιδάκια έβαλαν τις φωνές καθώς ανησύχησαν και στο σημείο έσπευσαν δάσκαλοι για να δουν τι είχε συμβεί.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η μητέρα του 7χρονου, η οποία πήγε στο σχολείο και με βαριά καρδιά εξιστόρησε στους δασκάλους τι ακριβώς συμβαίνει, ζητώντας ωστόσο για ευνόητους λόγους να τηρηθεί μυστικότητα και διακριτικότητα. Μιας και βλέπετε, υπάρχουν ακόμα αυτοί στην κοινωνίας μας, που κοιτούν λοξά, με βλέμμα υποτιμητικό.

Προς τιμήν της η εκπαιδευτική κοινότητα απ’ ότι πληροφορηθήκαμε κάνει στο μέτρο του δυνατού τα δέοντα και στέκεται δίπλα στην οικογένεια. Ο πατέρας έχασε προ μηνών τη δουλειά του και κάνει κάποια μεροκάματα μέχρι να βρει κάτι πιο μόνιμο.

 

ΠΗΓΗ: sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις