Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΝΔΙΝΟ: «ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ» Η ΑΠΟΨΙΝΗ LIVE ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ «THE ENTERTAINER» ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΝΔΙΝΟ: «ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ» Η...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο «Sir» της κουίντας είναι εδώ χάρη στην Κινηματογραφική Λέσχη!

Εχει «σαρώσει» τις κριτικές των μεγαλύτερων αγγλικών εφημερίδων η παράσταση The entertainer με το διάσημο ηθοποιό Κένεθ Μπράνα και απόψε έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να νιώσουμε πως τον έχουμε μπροστά μας πραγματικά. Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας σε συνεργασία με τον Όμιλο Αntenna συμπαρουσιάζουν το θέαμα σε ζωντανή μετάδοση από το περίφημο θέατρο Garrick του Λονδίνου, σήμερα το βράδυ στις 9.15 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η παραγωγή του Keneth Branagh Theatre Live παίζεται ταυτόχρονα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, και σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Μιλάμε για τη νέα μεταφορά του κλασικού αριστουργήματος του John Osborne στη σκηνή, με φόντο τη μεταπολεμική Βρετανία. Εδώ ένας καλλιτέχνης του  music hall, ο Αρτσι Ράις «ψυχαναλύεται» μέσα από τη μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην λάμψη των φώτων της κουίντας και των δεινών στην προσωπική του ζωή. Το έργο γράφτηκε με παραγγελία του μεγάλου Λόρενς Ολίβιε. Οι κριτικές μιλούν πάντως σήμερα για θρίαμβο και καθηλωτική ερμηνεία του βραβευμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού Κένεθ Μπράνα ενώ  εγκωμιάζεται μαζί του και όλος ο θίασος και οι συντελεστές. (Σκηνοθεσία:  Rob Ashford-Σκηνικά & Κοστούμια: Christopher Oram) Αξίζει να σημειώσουμε πως οι αναμεταδόσεις δεν περιορίζονται στη χώρα μας αλλά γίνονται σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως.

Eισιτήρια διατίθενται στο γραφείο της Λέσχης 11-2 το πρωί τηλ. 693.6177790), καθώς και από το Κατάστημα Discover your way (Πατρέως 30, τηλ. 2610.624916). Θα τα βρείτε και στο Συνεδριακό.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 κανονικό και €10 μειωμένο (μέλη Κινηματογραφικής Λέσχης, φοιτητές, άνεργοι).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View