Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Με νίκη απέναντι στην Ξάνθη ξεκίνησε ο ΠΑΣ

Κύπελλο: Με νίκη απέναντι στην Ξάνθη ξεκ...

Οι Γιαννιώτες επικράτησαν με 1-0

Ο ΠΑΣ Γιάννια επιβλήθηκε με 1-0 επί της Ξάνθης χάρη στο τέρμα του Μαμπουλού στο 15'. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, έχασε πέναλτι στο 90' ο Γάλλος επιθετικός των γηπεδούχων.

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου έκανε ο ΠΑΣ νικώντας με 1-0 στα Γιάννινα την Ξάνθη. Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς στο 16’, αλλά αστόχησε σε πέναλτι στο 90ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν στην πρώτη τους μεγάλη στιγμή στο ματς να προηγηθούν. Ο Κούτρης «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα από τα αριστερά και έστρωσε στον Μαμπουλού, που με κάτι σαν τακουνάκι στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Ξάνθη πλησίασε στην ισοφάριση στο 39’, αλλά το σουτ του Χατζητερζόγλου από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ. Αντίθετα, οι Ηπειρώτες με τον Μαμπουλού, τον Ζάιρο και τον Μπέριο άγγιξαν το δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Ζίβκοβιτς ήταν σε καλή μέρα και τους σταματούσε.

Οι Ακρίτες άγγιξαν το 1-1 στο 66’, όταν μετά από έξυπνο γύρισμα του Νιέτο ο Πασχαλάκης απέκρουσε με γροθιές το σουτ του Λάζιτς, ενώ ο ΠΑΣ σπατάλησε την ευκαιρία να αποφύγει το άγχος των τελευταίων λεπτών, όταν ο Μαμπουλού πέταξε άουτ το πέναλτι που κέρδισε ο Κόντε στο 90’.

Γκολ: 15' Μαμπουλού

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Μπέριος, Κοζορώνης (73' Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Δώνης (61' Γιάκος), Ζάιρο, Μαμπουλού.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Παπαγεωργίου, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης (65' Καμαρά), Ορφανίδης (65' Ντε Λούκας), Τριάδης, Λάζιτς, Νιέτο (65' Χαμζα), Ράνος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Λευκή ισοπαλία για Πανιώνιο και Λεβαδειακό στην Νέα Σμύρνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports