Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Λευκή ισοπαλία για Πανιώνιο και Λεβαδειακό στην Νέα Σμύρνη

Κύπελλο: Λευκή ισοπαλία για Πανιώνιο και...

Ανώτεροι οι κυανέρυθροι στην πρεμιέρα

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα του ο Πανιώνιος. Έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη.

Η μεγάλη ευκαιρία του Λεβαδειακού στο 24’ με τον Γιακουμάκη -που είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα, στη θέση του Καραχάλιου- αφύπνισε τον Πανιώνιο, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο είχε ανούσια κατοχή.

Το γήπεδο άρχισε να… γέρνει προς την εστία των φιλοξενούμενων, με τον Ενκόνγκ να απειλεί στο 30’ όμως η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Ναμάσκο, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου ήταν για τους «κυανέρυθρους» στο 35’. Ο Βλάχος έβγαλε δεξιά στον Καθάριο, ο οποίος έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Πρωταγωνιστής μιας ακόμα κρίσιμης φάσης ήταν ο Ενκόνγκ στο 44’, σε πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πανιώνιο σε σπρώξιμο του Μεντί μέσα στην περιοχή, ενώ στο 59’ ο Οικονόμου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ναμάσκο όμως το γκολ δεν μέτρησε σωστά ως οφσάιντ,

Η πίεση του Πανιωνίου συνεχίστηκε, με τον Μπεν στην αμέσως επόμενη φάση να αστοχεί απελπιστικά από κοντά και τα σουτ των Μασούρα και Καθάριου να καταλήγουν στην αγκαλιά του Ναμάσκο.

Την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων διέκοψε, ουσιαστικά, μόνο το σουτ του Τόνι Σίλβα στο 70’. Το ματς πήρε ξανά φωτιά στις καθυστερήσεις, όταν στο δεύτερο λεπτό ο Ναμάσκο σταμάτησε τον Ανσαριφάρντ, ενώ αμέσως μετά ο Τόνισε Σίλβα απάντησε με φοβερή ατομική προσπάθεια, όμως ο Γιαννιώτης μπλόκαρε με δυσκολία.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγιεβιτς): Γιαννιώτης, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Βλάχος, Τασουλής (60' Αντωνιάδης), Σιώπης, Κρητικός, Καθάριος (73' Ανσαριφάντ), Μασούρας, Μασούντ (60' Μπεν), Ενγκόνγκ.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Μεντί, Μαχαίρας, Μουλόπουλος, Καλτσάς (65' Τοπί), Καραχάλιος (15' Γιακουμάκης), Σίλβα, Καραμπουέ (65' Παππάς), Ζεζίνιο, Βασιλείου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Με το δεξί ο ΠΑΟΚ-Επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Λάρισα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports