Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ"

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ Γ...

Μια διαφορετική βιβλιοπαρουσίαση

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση το «Άλμα ζωής» Ν. Αχαΐας, το βιβλιοπωλείο «Discover your Way» και το ξενοδοχείο «Βυζαντινό» γιόρτασαν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στην Πάτρα την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνο του μαστού.

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Μεταίχμιο» παρουσίασαν το βιβλίο της Σοφίας Νικολαΐδου με τίτλο «Καλά και σήμερα- Το χρονικό του καρκίνου στο δικό μου στήθος». Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό»( πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 106, τηλ.:2610 243 000) στις 8 μ.μ.

Από νωρίς στο χώρο άρχισαν να φτάνουν φίλοι και φίλες του Συλλόγου, γυναίκες που νόσησαν και νίκησαν τον καρκίνο του μαστού, απλός κόσμος που ήθελε να ακούσει για ένα βιβλίο- κατάθεση ψυχής.

Αγγελική Στεφανάκη, Άννα Γουρζή, Σοφία, Σοφία Νικολαΐδου

Αγγελική Στεφανάκη, Άννα Γουρζή, Σοφία, ...

Αγγελική Στεφανάκη, Άννα Γουρζή, Σοφία, Σοφία Νικολαΐδου

Η βραδιά είχε βαθιά συγκινητικές στιγμές, χρώμα, χαμόγελα και μουσική.

Για το βιβλίο μίλησε η  Άννα Γουρζή, θεατρολόγος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εθελόντρια του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Νομού Αχαΐας, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε  η Αγγελική Στεφανάκη, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Νομού Αχαΐας .

Την εκδήλωση θα πλαισίωσαν μουσικά η Γιούλη Ασημακοπούλου(φωνή) και ο Σταύρος Κωστής(κιθάρα) με τραγούδια του Κώστα Λειβαδά. «Εγώ σ΄αγάπησα εδώ», «τα κόλπα», «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα» ήταν κάποια από τα τραγούδια που ακούστηκαν.

Πριν την παρουσίαση του βιβλίου εγκαινιάστηκε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Νομού Αχαΐας Λιωλιώ Κιολυπέρα η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Εγώ και ο καρκίνος».

Η συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture