Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου παίζει με τον Αποστόλη Τότσικα σε τρυφερό διαφημιστικό σποτ -ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Η Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου παίζει μ...

Το σποτ αφορά γνωστή σοκολάτα γάλακτος

Ένα νέο διαφημιστικό σποτ γνωστής και αγαπημένης σοκολάτας έχει αρχίσει και παίζεται τις τελευταίες μέρες στα τηλεοπτικά κανάλια και το σποτ κρύβει μία μεγάλη έκπληξη που έχει να κάνει και με πρόσωπο από την Πάτρα.

Ο λόγος για την νέα, ταλαντούχα και ανερχόμενη ηθοποιό Έλλη Τρίγγου, κόρη του Πατρινού αρτοποιού Κώστα Τρίγγου, η οποία και πρωταγωνιστεί στο 45 δευτερολέπτων ταινιάκι της διαφήμισης μαζί με τον γοητευτικό ηθοποιό, πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο», Αποστόλη Τότσικα. Η διαφήμιση είναι της σοκολάτας γάλακτος Lacta και καλεί το κοινό να ερωτευτεί από την αρχή!

Το σποτ είναι ιδιαίτερα καλογυρισμένο με πλάνα κυρίως καλοκαιρινά, με τον Αποστόλη Τότσικα να τρώει ένα κομμάτι σοκολάτα και να θυμάται όλες τις όμορφες στιγμές της γνωριμίας του με την ηρωίδα της Έλλης Τρίγγου που την πρωτοσυναντάει με μία φωτογραφική κάμερα στο χέρι.

Η Έλλη Τρίγγου που τέλειωσε την δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου το περασμένο καλοκαίρι και ξεχώρισε μέσα από την ταινία «Suntan», παίζει και στην καινούρια θεατρική παράσταση του Εθνικού «Στέλλα Κοιμήσου» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Οικονομίδη στη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος".

Επιμέλεια: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Η γοητευτική Πατρινή Έλλη Τρίγγου, κόρη του Κώστα Τρίγγου, στο thebest.gr για το φιλμ "Suntan" - "Η ηρωίδα μου, η Άννα είναι μία “ηδονίστρια” της ζωής"

ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΝΤΡΙΖΗ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΙΓΓΟΥ ΣΤΟ 57 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight