Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η νέα παιδική χαρά στα Ψηλαλώνια - Περιφραγμένη, με καινούργια ασφαλή παιχνίδια-Πότε θα παραδοθεί; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η νέα παιδική χαρά στα Ψηλαλώνια ...

Η αντικατάστασή της εντάσσεται στο πρόγραμμα του Δήμου Πατρέων

Η παιδική χαρά των Υψηλών Αλωνίων με την επικινδυνότητα και τα προβλήματα που είχαν τα καταστραμμένα παιχνίδια αποτελεί από την Τρίτη παρελθόν. Τα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν πλήρως το χώρο και απομάκρυναν όλον σπασμένο ξύλινο πύργο, τις διαλυμένες τσουλήθρες και όλα τα παιχνίδια από το σημείο. Ο χώρος έχει αδειάσει πλήρως.

Πάτρα: Δεν θα το πιστεύετε αλλά αυτή είναι η παιδική χαρά στα Ψηλαλώνια!

Αυτή είναι η πλέον η -προσωρινή- νέα εικόνα της πλατείας Υψηλών Αλωνίων

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντικατάσταση της παιδικής χαράς και η δημιουργία νέας στα Ψηλαλώνια, με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας που απαιτούνται για να ληφθούν οι σχετικές πιστοποιήσεις, εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος Πατρέων για τις 18 παιδικές χαρές της πόλης και το οποίο ολοκληρώνεται στα τέλη της χρονιάς.

Σε επικοινωνία του thebest.gr με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρήστο Κορδά, επιβεβαιώθηκε η πληροφόρηση οτι ήδη έχουν παραγγελθεί τα νέα παιχνίδια που θα μπούν σε περιφραγμένο χώρο επί της πλατείας, πιθανότατα μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη και εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Η παιδική χαρά των Υψηλών Αλωνίων ήταν εδώ και καιρό σε κακή κατάσταση, ενώ δεν είχαν λείψει και τα περιστατικά τραυματισμών παιδιών.Οι γονείς της περιοχής ζητούν από τη δημοτική Αρχή να μεριμνήσει για τη δημιουργία σύγχρονης παιδικής χαράς στην πλατεία, ώστε να μπορούν να παίζουν τα παιδιά τους με ασφάλεια.

Δειτε πως ήταν πριν λίγες ημέρες η παιδική χαρά

 

 

Υπενθυμίζεται ότι από τη δημοτική Αρχή, βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα ανακατασκευής των παιδικών χαρών και ήδη πάνω από 20 έχουν παραδοθεί σε χρήση.

Πάτρα: Σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές σε πάνω από είκοσι γειτονιές της πόλης – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ από τα έργα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις