Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάνθεον: Από την Πέμπτη η βραβευμένη ταινία «Αποφοίτηση», ακολουθεί το «Σνόουντεν»

Πάνθεον: Από την Πέμπτη η βραβευμένη ται...

Όπως και η παιδική ταινία «Ο Πιτ και ο δράκος του»

Από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 αναμένεται να έρθει για προβολή στην δεύτερη αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη που λειτουργεί ως κινηματογραφική, μία αξιόλογη και βραβευμένη στο Φεστιβάλ των Καννών ταινία με τίτλο "Η Αποφοίτηση". Το φιλμ βγήκε σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ στην Ελλάδα στις 13 Οκτωβρίου 2016 και έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

Αναλυτικά οι επόμενες προβολές:

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 27/10 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 2/11

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00

«Ο ΠIΤ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ»

Σκηνοθεσία: Ντειβϊντ Λόουερι

Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Ηλίας Ζερβός, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Φοίβος Ριμένας, Χρήστος Συριώτης, Μαρία Πλακίδη, Σταύρος Σιούλης, Χαρά Ζησιμάτου, Σωτήρης Δούβρης, Δημήτρης Βασιλείου, Στεφανία Παππά.

Κατηγορία: Οικογενειακή

Διάρκεια: 103'

Υπόθεση:

Για χρόνια ο ξυλογλύπτης Mr. Meacham (Robert Redford) μαγεύει τα παιδιά μιας ήσυχης κωμόπολης διηγούμενος παραμύθια με πρωταγωνιστή έναν δράκο που ζει στο δάσος. Η ίδια του η κόρη, η Grace (Bryce Dallas Howard), που εργάζεται ως δασοφύλακας, βρίσκει αυτές τις ιστορίες απλώς διασκεδαστικές μέχρι που συναντά τον Pete (Oakes Fegley).

Ο Pete είναι ένα μυστηριώδες δεκάχρονο αγόρι χωρίς οικογένεια και σπίτι. Υποστηρίζει ότι ζει στο δάσος με έναν τεράστιο, πράσινο δράκο με το όνομα Elliot. Το πιο παράξενο σε όλη την ιστορία είναι ότι ο δράκος αυτός μοιάζει πολύ με τον δράκο στις διηγήσεις του Mr.Meacham.

Η ταινία όπου σε ρόλο έκπληξη εμφανίζεται ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ρέντφορντ, έχει φτάσει σε διεθνείς εισπράξεις τα 140 εκατομμύρια δολάρια.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:00 ΚΑΙ 22:30

«Η ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ»

Κοινωνική 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 128'

Ρουμάνικη ταινία, σκηνοθεσία Κριστιάν Μουνγκίου με τους: Άντριαν Τιτιένι, Μαρία - Βικτόρια Ντράγκους, Λία Μπούγκναρ

Η κόρη ενός επαρχιακού γιατρού που είναι έτοιμη να αποφοιτήσει και να συνεχίσει τις σπουδές της στο εξωτερικό δέχεται επίθεση λίγο πριν από τις εύκολες, αλλά κρίσιμες τελικές εξετάσεις.

Αποφασισμένος να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο, ο πατέρας της έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από επώδυνα ηθικά διλήμματα.

Βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάνες για μια αποκαλυπτική ακτινογραφία της μετα-κομουνιστικής ρουμανικής πραγματικότητας, που θέτει ταυτόχρονα καυτά, διαχρονικά ερωτήματα πάνω στις προσωπικές και συλλογικές ευθύνες.

Διεισδυτικό κι επίκαιρο όσο ποτέ σινεμά χαρακτήρων, κοινωνικού ρεαλισμού και ηθικών διλημμάτων από τον δημιουργό του «4 Μήνες, 3 Εβδομάδες και 2 Μέρες».

Από την Πέμπτη 3/11/2016 θ' αρχίσει να προβάλλεται το φιλμ "Snowden" του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν (Πλατούν) με τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:00 ΚΑΙ 22:30

«ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ»

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Στόουν

Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Σαιλίν Γούντλι, Μελίσα Λίο, Ζάκαρι Κουίντο, Τομ Γουίλκινσον, Σκοτ Ίστγουντ, Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν, Τίμοθι Όλιφαντ, Μπεν Σνέτζερ, ΛαΚίθ Λι Στάνφιλντ, Ρις Ίφανς, Νίκολας Κέιτζ.

Κατηγορία: Θρίλερ

Διάρκεια: 134'

Υπόθεση:

Ο βραβευμένος με Όσκαρ® σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, που μας έχει δώσει αριστουργήματα όπως τα «Platoon», «Born on the Fourth of July», «Wall Street» και «JFK», καταπιάνεται με την πιο σημαντική και συναρπαστική αληθινή ιστορία του 21ου αιώνα.

Η ταινία «Σνόουντεν», το πολιτικά φορτισμένο, συναρπαστικό θρίλερ, με πρωταγωνιστές τους Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και Σαιλίν Γούντλι, θα μας αποκαλύψει την απίστευτη, προσωπική ιστορία του Έντουαρντ Σνόουντεν, της αμφιλεγόμενης προσωπικότητας που έφερε στο φως τις σοκαριστικές, παράνομες δραστηριότητες παρακολούθησης της NSA, για να γίνει ένα από τα πλέον καταζητούμενα άτομα στον κόσμο. Θεωρείται ήρωας για ορισμένους και προδότης για κάποιους άλλους.

Ανεξάρτητα, όμως, από την προσωπική άποψη του καθενός, η επική ιστορία για τους λόγους που έκανε ότι έκανε, για το ποιους άφησε πίσω, και για το πως τα κατάφερε, αποτελεί ήδη μια από τις πιο συναρπαστικές ταινίες της χρονιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture