Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Δύσκολη αποστολή για Παναθηναϊκό, στο ντεμπούτο του Πασκουάλ

Ευρωλίγκα: Δύσκολη αποστολή για Παναθηνα...

Κόντρα στην Μπάμπεργκ

Δύσκολη αποστολή θα έχει απόψε στη Γερμανία ο Παναθηναϊκός, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάμπεργκ (21:00, ΕΡΤ 1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Eυρωλίγκα. Ντεμπούτο θα κάνει στον πράσινο πάγκο ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος θέλει να συνδυάσει την πρώτη του παρουσία στην ελληνική ομάδα με νίκη μέσα σε μία «καυτή» έδρα.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση και ήττα στις... λεπτομέρειες στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ και αυτή την φορά θέλει να φτάσει στην πηγή, αλλά να πιει και νερό.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός φυσικά του τραυματία Μάικ Τζέιμς. «Κομπλέ» θα παραταχθούν και οι Γερμανοί, με το Νίκο Ζήση να διανύει εξαιρετική περίοδο και να αναδεικνύεται σε ηγέτη της Μπάμπεργκ.

Η ομάδα του Έλληνα πλέι μέικερ προέρχεται από δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Ούνιξ Καζάν (89-86), ενώ στην πρεμιέρα ηττήθηκε μόλις με ένα πόντο (66-67) από την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

Μία νίκη σε δύο αγώνες μετρά και ο Παναθηναϊκός, στην πρεμιέρα επί της Ζαλγκίρις Κάουνας στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωλίγκα: Συνέχεια στο σερί θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Αρμάνι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports