Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Η ..."λογίστρια" είχε βάλει στο μάτι τα κοσμήματα - Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. για κλοπή καλωδίων χαλκού στο Παναχαϊκό

Αχαϊα: Η ..."λογίστρια" είχε β...

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστης γυναίκας, η οποία χθες το πρωί στο Αίγιο, προσέγγισε 79χρονη και  προφασιζόμενη την λογίστρια της κόρης της, της απέσπασε κοσμήματα συνολικής αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ περίπου. Η δράστιδα αναζητείται.

Στο  μεταξύ, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι μετέβησαν στο όρος Παναχαϊκό και αφαίρεσαν είκοσι πέντε μέτρα, περίπου, καλωδίων χαλκού και πέντε χάλκινα εξαρτήματα. Οι δράστες αναζητούνται.

Παράλληλα, συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 34χρονος ημεδαπός, διότι  σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης  έξι μηνών για απλή σωματική βλάβη.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών,  για  κλοπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις