Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

"Ποδαρικό" με τις τελευταίες εκπτώσεις του χρόνου κάνει ο Νοέμβριος-Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 6 του μηνός στην Πάτρα-Στη "μέγγενη" οι έμποροι

"Ποδαρικό" με τις τελευταίες ε...

Ευελπιστούν σε αναθέρμανση

Ένας ιδιαίτερα απογοητευτικός Οκτώβριος ως προς την κίνηση στην αγορά της Πάτρας είναι αυτός που διανύουμε σύμφωνα με την προσωπική και όχι μόνο εμπειρία του Προέδρου του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρη Παλούμπη. Όπως τόνισε στο thebest.gr αυτός ο μήνας από την αίσθηση που έχει μιλώντας με συναδέλφους τους είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών γι΄αυτό και οι έμποροι ευελπιστούν και αναμένουν μια μεγαλύτερη κινητικότητα τον Νοέμβριο, με το δεδομένο ότι από την 1η του μηνός ξεκινά το εκπτωτικό δεκαήμερο και στο πλαίσιο αυτό, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 6 Νομεβρίου.

Ο Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου προτείνει τα καταστήματα να είναι ανοικτά. "Η εμπειρία έχει δείξει ότι όλες οι Κυριακές πλην από αυτές του καλοκαιριού, έχουν θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο όπου ουσιαστικά το εμπόριο έχει ν. ανταγωνιστεί το κράτος που φορολογεί εμπόρους και καταναλωτές. Γίνεται ένας φαύλος κύκλος. Η αγορά πια είναι στεγνή, δεν έχει να δώσει άλλο", σημειώνει.

Δεδομένης της δυσκολίας το δεκαήμερο των εκπτώσεων αναμένεται να δώσει δέλεαρ στους καταναλωτές για κάποιες αγορές με τον Δ. Παλούμπη να παρατηρεί ότι η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος ουσιαστικά μεταφέρει την όποια αγοραστική κίνηση, από τον Οκτώβριο, στον Νοέμβριο.

Από την πλευρά του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών το ΔΣ του οποίοιυ συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης, αποφάσισε για το θέμα τηες Κυραικάτικηςε λειτουργίας ν΄αφήσει τα μέλη του ν΄αποφασίσουν κατά βούληση. "Δεν θα μπούμε σε αντιπαραθέσεις. Θ αφήσουμε τα μέλη μας να πράξουν κατά βούληση, ωστόσο θέση του Συλλόγου είναι η λειτουργία των καταστημάτων 2 με 3 Κυριακές τον χρόνο" αναφέρει στο thebest.gr o Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρων Γιώργος Ρώρος.

Για την εικόνα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην αγορα χαρακτηρίζει τη λέξη ηρεμία και επισημαίνει για το εκπτωτικό δεκαήμερο του Νοεμβρίου ότι περιορίζει την αγοραστική κίνηση του Οκτωβρίου κι ακόμα ότι αυτές οι ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν είναι αποδεκτές από την πλειοψηφία των εμπορικών συλλόγων και εμπόρων.

Οι επόμενες εκπτώσεις μετά από αυτές που ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και θα διαρκέσουν για δέκα ημέρες (10 Νοεμβρίου), όπως ορίζει ο νόμος θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

10% κάτω ο τζίρος πανελλαδικά - Στα ίδια με πέρυσι η ... - Thebest.gr

"Ρούχα με το κιλό" και στην Πάτρα- Πώς ο καταναλωτής βρίσκει επώνυμα ρούχα με 3 ευρώ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά