Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

22 συλλήψεις σε Αιτωλία και Ακαρνανία μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις

22 συλλήψεις σε Αιτωλία και Ακαρνανία με...

Στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων

Αστυνομική εξόρμηση στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων έγινε χθες το πρωί, από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, καταγράφηκαν παραβάσεις, διάφορα αδικήματα και έγιναν αρκετές συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, συνελήφθησαν άνδρας 35 ετών και γυναίκα 43 ετών, για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος τους.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Αγρινίου συνέλαβαν 40χρονο άνδρα και 23χρονη γυναίκα για λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στερούμενοι άδειας.

Από το Α.Τ. Βόνιτσας, συνελήφθη 40χρονος για λειτουργία καταστήματος χωρίς άδεια αλλά και στέρηση βιβλιαρίου υγείας.

Από το Α.Τ. Εμπεσού, συνελήφθη 42χρονος γιατί πωλούσε ψωμί χωρίς βιβλιάριο υγείας.

Από το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες , 66, 23, 46 και 34 ετών για οδήγηση μοτοσυκλέτας χωρίς δίπλωμα.

Από το Α.Τ. Αμφιλοχίας συνελήφθη 22χρονος Αλβανός για στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα. Για τον ίδιο λόγο, η ΟΠΚΕ Ακαρνανίας συνέλαβε σήμερα το απόγευμα , εκτός αστυνομικής επιχείρησης ,31χρονο Αλβανό στην Αμφιλοχία.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, τέλος, συνελήφθη από την Υ/Α Αγρινίου 21χρονος Αλβανός, στην περιοχή του Αγρινίου, επίσης για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Συλλήψεις και στην Αιτωλία

Σε αντίστοιχη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, συνελήφθησαν εννέα άτομα. Συγκεκριμένα, πέντε ήταν οι συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, δύο για λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια, μία για οπλοκατοχή με άδεια που είχε λήξει για το όπλο και μία ακόμη, αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας , για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα. Οι συλλήψεις σημειώθηκαν στις περιοχές του Μεσολογγίου, του Αιτωλικού και της Ναυπάκτου.

agriniopress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις