Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η συνεργασία του Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Πάτρας με το ΚΕΤΧ συνεχίζεται και φέτος

Η συνεργασία του Δημοσίου Ινστιτούτου Επ...

Η συνεργασία για την επιμορφωτική περίοδο 2016-2017 περιλαμβάνει δύο (2) ειδικότητες του ΔΙΕΚ

Επαναλαμβάνεται και φέτος το επιτυχημένο  πρόγραμμα συνεργασίας του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Πάτρας, με την πρακτική άσκηση καταρτιζόμενων του δεύτερου στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις του ΚΕΤΧ.

Το πρόγραμμα αυτό, μετά την περυσινή επιτυχημένη εναρκτήρια συνεργασία, ανανεώθηκε  για ολόκληρη την επιμορφωτική περίοδο 2016-2017 από τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Άμυνας, κατόπιν εισήγησης της Αχαιής Αναπληρωτού υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, που ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετική πρόταση  του Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων και μετά την εξασφάλιση της υποστήριξης σε αυτό του ταξιάρχου διοικητή του ΚΕΤΧ και του διευθυντή του ΔΙΕΚ Πάτρας Παναγιώτη Αναγνώστου.

Η συνεργασία για την επιμορφωτική περίοδο 2016-2017 περιλαμβάνει δύο (2) ειδικότητες του ΔΙΕΚ, μια παλιά και μια καινούργια: τους Τεχνικούς Μηχανοτρονικής, που συνεχίζουν στο Γ’ εξάμηνο της κατάρτισής τους και τους Τεχνικούς Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, που ξεκινούν με το Α’ εξάμηνο την κατάρτισή τους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Σωματείο μας (Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας) είναι σίγουρο ότι, μετά την εμπειρία της περυσινής επιτυχημένης συνεργασίας ΚΕΚ-ΚΕΤΧ και ΔΙΕΚ, η νέα επιμορφωτική περίοδος θα υλοποιηθεί πετυχαίνοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και θα οδηγήσει στην συνέχιση της συνεργασίας και τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις