Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στην Κρήτη – Νεκρό σε τροχαίο ένα 2χρονο μόλις κοριτσάκι

Τραγωδία στην Κρήτη – Νεκρό σε τροχαίο έ...

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια ο παππούς μετέφερε το μωρό με δικό του μέσο στο Βενιζέλειο αλλά ήταν ήδη αργά

Μια τραγωδία γράφτηκε νωρίς σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 το πρωί στα Ζωνιανά της Κρήτης όπου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 2χρονο μόλις κοριτσάκι ενώ τραυματίστηκε και η νεαρή 23χρονη μητέρα του κοριτσιού που οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες «καρφώθηκε» σε κολόνα της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κι όπως αναφέρει το σάιτ cretalive.gr, από το τροχαίο άνοιξε ο αερόσακος του αυτοκίνητου και το άτυχο κοριτσάκι χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο παππούς μετέφερε άμεσα το παιδάκι και την μητέρα του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι για το τροχαίο δεν υπήρξε άμεσα ενημέρωση και ειδοποίηση στο ΕΚΑΒ και πως ο παππούς μετέφερε το άτυχο κοριτσάκι και τη μητέρα του στο Κέντρο Υγείας ωστόσο ήταν ήδη αργά για το άτυχο 2χρονο παιδί. Σε μια απέλπιδα πραγματικά προσπάθεια ο παππούς πήρε το μωρό και με δικό του μέσο το μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Την ίδια ώρα το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε και έσπευσε άμεσα στο Κέντρο Υγείας όπου παρέλαβε την 23χρονη μητέρα που έχει υποστεί κακώσεις και κάταγμα ισχίου και τη μετέφερε στο Βενιζέλειο. Η 23χρονη νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας με την κατάσταση της να χαρακτηρίζεται σοβαρή ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις