Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Ελλάδα: Σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης-Με ...κινητοποιήσεις τον περιμένουν οι αγρότες

Δυτική Ελλάδα: Σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι...

Θα βρεθεί στα σημεία που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα στη Ναύπακτο και στο Μεσολόγγι θα βρεθεί μεθαύριο Τετάρτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου προκειμένου να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα θα πάει στα σημεία όπου υπέστησαν καταστροφές σε φυτική και ζωική παραγωγή από την κακοκαιρία του περασμένου Σαββάτου.

Θερμής υποδοχής από τους αγρότες αναμένεται να τύχει κατά την περιοδεία του ο Υπουργος.Στην ανακοίνωση - κάλεσμά τους τα μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας καλούν όλους τους αγρότες σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 9.15 το πρωί έξω από το Δημαρχείο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, όπου λίγη ώρα αργότερα στις 9.30 θα είναι εκεί ο Υπουργός όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, τον Δήμαρχο Ν. Καραπάνο, τους Αντιπεριφερειάρχες και άλλους φορείς για να τον ενημερώσουν για την τρέχουσα κατάσταση μετά τις ζημιές.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται γιατί μετά τα χαράτσια, τις αυξήσεις στους φόρους και στα ασφάλιστρα, σε ρεύμα, πετρέλαιο, νερό, ήρθαν και οι καταστροφές με τον ΕΛΓΑ όμως να μην τους αποζημιώνει στο 100%.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις