Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Η παράσταση «The Entertainer» σε ζωντανή μετάδοση από το Θέατρο Garrick του Λονδίνου

Πάτρα:Η παράσταση «The Entertainer» σε ζ...

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας σε συνεργασία με τον Όμιλο Αntenna παρουσιάζει τον KENNETH BRANAGH στη θεατρική παράσταση «THE ENTERTAINER» σε ζωντανή μετάδοση από το Θέατρο GARRICK του Λονδίνου, την Πέμπτη 27/10/2016 στις 21:15 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Το “KENNETH BRANAGH THEATRE LIVE” έρχεται για μια και μοναδική προβολή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, και σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Το αριστούργημα του John Osborne «The Entertainer» μας μεταφέρει στο σκηνικό της μεταπολεμικής Βρετανίας, το οποίο χρησιμοποιεί ο Osborne στο μοντέρνο-κλασικό έργο του για να αναδείξει την εκρηκτικά μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην λάμψη των φώτων της σκηνής και των δεινών που ακολουθούν τον καλλιτέχνη στην προσωπική του ζωή.

Μην χάσετε την καθηλωτική ερμηνεία του βραβευμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού  Kenneth Branagh, σε απευθείας μετάδοση από τη σκηνή του Garrick Theatre του Λονδίνου!

Η παράσταση “The Entertainer” του John Osborne σε σκηνοθεσία Rob Ashford η οποία έχει ξεκινήσει ήδη στο θέατρο Garrick στο West End του Λονδίνου, έχει γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και έχει αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές μετά την πρόσφατη πρεμιέρα της στο Λονδίνο. Η Telegraph έγραψε: «Η παράσταση “The Entertainer” είναι ένας προσωπικός θρίαμβος για τον Kenneth Branagh».

Σκηνοθεσία:  Rob Ashford

Σκηνοθεσία Δορυφορικής Μετάδοσης: Benjamin Caron

Σκηνικά & Κοστούμια: Christopher Oram

Φωτισμός: Neil Austin

Ήχος: Christopher Shutt

Μουσική: Patrick Doyle

Χορογραφίες: Chris Bailey

Casting: Lucy Bevan

Πρωταγωνιστεί:  Kenneth Branagh

Ηθοποιοί:  Gawn Grainger (Billy Rice). Lauren Alexandra, Phil Dunster, Yasmin Harrison, Jonah Hauer-King, Pip Jordan, Crispin Letts, Sophie McShera, Greta Scacchi και Kate Tydman.

Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Kenneth Branagh παρουσιάζει από το θέατρο Garrick στο West End τις μοναδικές παραγωγές της πρώτης σεζόν λειτουργίας του νεοσύστατου θιάσου του. Η επιτυχία του έχει ήδη ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Βρετανίας καθώς με το πρόγραμμα των Live δορυφορικών αναμεταδόσεων οι παραστάσεις μεταδίδονται σε περισσότερες από 800 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Romeo and Juliet”, την οποία λάτρεψε το κοινό στην απευθείας μετάδοσή της στην Ελλάδα (στην Πάτρα θα δούμε σε μαγνητοσκόπηση στις 24.11.2016), σειρά έχει η μοναδική παράσταση “The Entertainer” του John Osborne, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο ηθοποιό Kenneth Branagh, που θα μεταδοθεί σε όλες τις αίθουσες του δικτύου προβολής στην Ελλάδα, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 21:15.

Η παράσταση “The Entertainer” του John Osborne, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη στο θέατρο Garrick στο West End του Λονδίνου, έχει γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και έχει αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές μετά την πρόσφατη πρεμιέρα της στο Λονδίνο. Η Telegraph έγραψε: «Η παράσταση “The Entertainer” είναι ένας προσωπικός θρίαμβος για τον Kenneth Branagh».

Eισιτήρια διατίθενται από εμάς στις προβολές της Δευτέρας ή στο γραφείο μας κατά τις ώρες λειτουργίας του (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 11-2 το πρωί τηλ. 693.6177790), καθώς και από το Κατάστημα Discover your way (Πατρέως 30, τηλ. 2610.624916).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €15 κανονικό και €10 μειωμένο (μέλη Κινηματογραφικής Λέσχης, φοιτητές, άνεργοι).

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture