Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλιμάκιο της Περιφέρειας στους πρόσφυγες του Ρίου-Δεν είχε ιδέα για την εγκατάστασή τους

Κλιμάκιο της Περιφέρειας στους πρόσφυγες...

Υπό τον Αντώνη Χαροκόπο

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με επικεφαλής τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και βοηθό Περιφερειάρχη Αντώνη Χαροκόπο, πραγματοποίησε χθες συνάντηση, μετά από συνεννόηση, με την οργάνωση Praxis, στο ξενοδοχείο Rio Beach Hotel όπου φιλοξενούνται Σύριοι πρόσφυγες.

Η συνάντηση, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας, "πραγματοποιήθηκε προκειμένου να υπάρξει καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης και των αναγκών, αφού η Περιφέρεια δεν είχε ενημερωθεί για την φιλοξενία των προσφύγων στην περιοχή, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη βοήθεια, στήριξη και συμβουλευτική για την ορθότερη και ασφαλέστερη διαμονή τους.

Το κλιμάκιο αποτελείτο από υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα: ιατρό της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, κοινωνική λειτουργό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και ιατρό Αλλεργιολόγο και Υγιεινολόγο (Επόπτη Δημόσιας Υγείας) της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας".

Πάτρα:Διχασμένο το Ρίο για τους πρόσφυγες - "Είναι οικογένειες με παιδιά που έχουν αναγνωριστεί ως πρόσφυγες και θα φύγουν" διευκρινίζουν οι υπεύθυνοι του Praksis

αυλισμού στο Ρίο, δίπλα από εκεί που βρίσκονται σήμερα οι πρόσφυγες του πολέμου... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις